VW passat b.5.5 1.9tdi 74 kw atm kast kütusekulu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
VW passat b.5.5 1.9tdi 74 kw atm kast kütusekulu
Keegi kes ise on vuranud sellisega, oskab äkki vastata:
Mis on sellisel masinal keskmine linnas ja maanteel?
Mis võib põhjustada suuremat kütusekulu? (mootor töötab hästi,co ja asjad ka korras, pidur ka peal pole)
Mis on sellisel masinal keskmine linnas ja maanteel?
Mis võib põhjustada suuremat kütusekulu? (mootor töötab hästi,co ja asjad ka korras, pidur ka peal pole)
- etnies858
- Moderaator
- Auto: Passat B8.5 R-Line
- Tänanud: 330 korda
- Tänatud: 184 korda
Re: VW passat b.5.5 1.9tdi 74 kw atm kast kütusekulu
Syncro Angle, pihusti näidud ja MAF sensori andmeid vaadata.
Ja siis no loogilised asjad a'la pidurid, rehvis õhurõhk jne.
Kuidas testisid, et pidurid peale ei käi?
Ja siis no loogilised asjad a'la pidurid, rehvis õhurõhk jne.
Kuidas testisid, et pidurid peale ei käi?
Üritan see nädal aparaadile juhtmed peale saada. Pidureid testisin enne ise, ratas üles ja liigutasin. Esimese parempoolse piduriga käisin ka töökojas, kuna kui pidurdasin siis oli vilin sees, lasin vaadata ka, kas peal ei ole. Öeldi, et ei ole, samas vaadati samamoodi lihtsalt liigutades. Olen ka seda jälginud, et kas peale sõitu veljed kuumad vms, ei ole, ainult pidurikettad kuumad aga see peaks ju normaalne olema peale sõitu. On võimalik kuidagi teistmoodi neid pidureid testida? Täna spido pealt jälgides kütusekulu oli keskmine mingi 11-12 sajale. Oli küll enamus linnasõit aga väga raske jalaga ei sõitnud. Kuidagi palju ju?
- Purjekas
- Huviline
- Auto: Passat B5.5 Variant 2002 1.9TDI 74kw ATM, Golf IV 2001 1.6 77kw
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 2 korda
Mul mnt.5.9l, linn 9-10l, segamini 7-8l. Tehase omad 74kw atm-il Linn 9.5l, Mnt 5.3l, Sega 6.8l
No mul mnt pigem 7-8 ja segamini kuskil 10, kui hästi läheb. Samas on näitanud ka mingi 15 vahest. See kompuuter ei või segast panna? Samas ei usu, on tunda ka suuremat kulu viimaselajal.
- Purjekas
- Huviline
Mul alguses oli ka ülevaatusel co ilusti korras ja midagi valesti ei tundunud, aga kütusekulu oli suurem kui hetkel. Vahetasin õhufiltri ära ja läks kütusekulu u0,2l väiksemaks. Siis 1 õhtu lõpetas 1 silinder töötamise. Soovitati pihustite pistikud ära puhastada ja natuke klemme pingutada. See aitas ja ka kütusekulu läks varasemast väiksemaks. See minu lugu, aga sul võib hoopis midagi muud olla. Kompuuter pidi ka vahel jama ajama. Ja eks need tehasnäitajad ka ideaalis mõeldud.
Nojah, eks peab juhtmed peale saama, siis oskab midagi öelda. Tahtsingi, et keegi, kes ise samasugusega sõidab kommenteerib, sest oskab pädevalt öelda palju selline aparaat võiks reaalselt võtta, mitte kuskil unelmateraamatus.
- Purjekas
- Huviline
Muidugi kui auto24 vaadata, siis seal võtavad need isegi 7l linnas, mis 2,5l vähem kui tehase poolt lubatud. Kui keegi teab trikki mismoodi seda saavutada, siis andke teada 

-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
a24s võib mida iganes ju väita. Aga kas marguz1 kas see on kompu n'äit või oled reaalselt ka arvutanud paak vs km suhet.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Auto asub Jõhvis. Kui peaksin lähimal ajal Tartu kanti sattuma, võtan ühendust. Ei eeldagi, et see atm kastiga pill ilma kütuseta sõidab aga mul natuke liig. Olen jälginud kompu näitu, nüüd sai paak täis pandud ja jälgin ka seda, paarsada juba sõidetud. Kui saan probleemi lahendatud annan siia ka teada, äkki kellelegi kasulik. Tänud vastamast