Auto tühivool suur

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ylli
Huviline
Auto tühivool suur

Lugemata postitus Postitas ylli »

Kui süüde väljas ja miski ei põle ega küta,siis tarbitav vool 120 mA. Seismisega tõmbab aku tühjaks.See häda golf 4 -ga.Võrdlesin passati tarb 12itava vooluga ja oli 10x väiksem,ehk 12 mA.
Kas oskab keegi kahtlustada,mis võib häda põhjustada?
Viimati muutis J.Aru, 24 Apr 2017, 21:56, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Pealkirjale suur algustäht

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Re: auto tühivool suur

Lugemata postitus Postitas GTI »

Raadio, võimendi, signa, mõni voolu alla jäänud juhtblokk või kindalaeka valgustus jne. Multimeeter abiks ja kaitsmeid välja sikutama.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

ylli
Huviline

Raadio väljas,signa kaitse väljas,lambid ei põle,istmesoojendus ei küta.....
Kas immo ei või seda jama tekitada-läheb ju sellesse plokki mitu pistikut.
Hakkan kaitsmeid ükshaaval välja võtma,seda homme valges,lihtsalt tahtsin infot,kui kellelgi analoogne probleem on olnud.

Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Mis immost jutt käib, järelpaigaldatud? Kui nii siis sellelt prooviks voolu eemaldamisega alustaks. Golf 4jal mingit immo plokki eraldi minuteada orginaalis olla ei tohiks, immo spidoploki sees.

ylli
Huviline

Ma sebisin siin mingi aeg tahasi selle signaga,hakkas häiresse minema ja otsisin armatuuri alt- musta karbi leidsin ja sinna mitu pistikut minemas.
Häiresse mineku vastu võtsin kaitsme välja,seega mõtlesin vahest immo ka seal karbis koos.Kui ei siis ei teadnud seda.

ylli
Huviline
Re: Auto tühivool suur

Katsusin kaitsmed läbi ja üks mõjus,nr 42 kaitse 25 amprine.Mida see juhib arusaamatu,loetelus avatud raamatu märk.Tõmbas voolu alla 50 mA peale.
Kell ja spidonäit armatuuris tarbivad selle ära,kahtlane.
Huvitavalt käitub,kui lülida ampermeeter taha,siis läheb näit üle 600 mA,peale paari sekundit kukub tiba alla 400 mA ja sealt kohe peale sekundilist seisakut 85 mA peale ning sinna jääbki.
Avastuse tegin ,kui uks lahti teha,siis hüppab korraks samasse auku tiba alla 400 mA ja kukub 95 mA peale.Sulgedes teeb sama ja pärast jälle 85 mA peal.Paistab,et seotud ikkagi kesklukuga.Nagu kontrolliks süsteemi olekut.
Oskab keegi seletada,on selline voolutarbimine normaalne?Igatahes pikalt seistes kurnab aku ära .Kusjuures ühega see juba juhtus,polnud küll uus aga toimiv.

tlauri
Huviline
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas tlauri »

#42 on raadio.
Raadio on orikas või mingi aftermarket?
Tüüpiline on see, et aftermarket raadiot ei osata autole ühendada või kasutatakse pimesi adaptereid, mille pin-out ei ole kontrollitud / on vealine. Lisaks võib olla sinna #42 ahela külge mingi haigus riputatud. Eriti tuntud on igasugused haiged mp3 adapterid ja muu sodi.
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012

ylli
Huviline

On mingi Blaupunkt,eemaldatava paneeliga....
Ma nendest eriti lugu ei pea ja ei kuula samuti.
Aga kuidas seletada seda voolu pendeldamist uste avamise-sulgemise puhul.
Hetkel eemaldasin selle 42 kaitsme ja peale nn chekkimist jääb nüüd tiba alla 40 mA voolutarbe juurde.
Olles lugenud neid teemasid,pidi olema normaalne aga mul pole uksed lukus ja nö kesklukk ei toimi.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

tlauri jutule lisaks on makitagune ainuke koht, kust iga tumba "voolu" üles leiab, nii et seal võib jah mida iganes veel voolu saada.
Maki osas küsiks kohe, kas mängib ka siis, kui võti eest ära?
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

ylli
Huviline

Ma kindel pole ,vist ei mängi aga kontrollin asja üle.

ylli
Huviline

Kontrollitud,kui võti eest ei mängi aga vahet pole kaitsme nr 42 osas s.t võti sees mängib igal juhul kas kaitse sees või väljas.

Vasta

Mine “Elektroonika”