Tavaliselt ongi ju sellisel ajal start olnudRistotu kirjutas:No kuii te ise ei suuda kokkuleppele jõuda, siis on vist jah igaüks enda eest![]()
Aga kui tahate sama vara välja sõita kui mina, siis räägime edasi

Tavaliselt ongi ju sellisel ajal start olnudRistotu kirjutas:No kuii te ise ei suuda kokkuleppele jõuda, siis on vist jah igaüks enda eest![]()
Aga kui tahate sama vara välja sõita kui mina, siis räägime edasi
Oled kindel, et tegu obd 1 pistikuga? Mulle küll sedamoodi ei tundu...santospwnd kirjutas:Ega keegi juhuslikult homme mustikasse ei satu?
keegi kellel oleks võimalik corradole juhe taha pista
Tegu siis selle vanema obd pistikuga.► Näita Spoilerit
Ma küll hakkan trollhättanist kolmapäeval liikuma, aga kahjuks ei jõua kuidagi kolmapäeval TallinnaMattias kirjutas:Keila kogunemisel pakkusin välja sellise mõtte,et võiks teha sellist rändavat kogunemist,niiet seekord tuleb vist kolmapäevak Sakus,Selveri parklas.
Tallinna punt võiks ju ka sinna tulla, saab veits suveilmas sõita ja natuke vaheldust
Loodetavasti jääb jõusse kas 20:00 või 20:30, vaatame mis juttu Keila teemasse tekib : viewtopic.php?f=144&t=37060&start=225
AGA teeb nii...marzipan kirjutas:Kulgeks kõik koos kohale? Laagri Maksimarketis 8.00-8.30
Cirkle K jah, vanast harjumusest kirjutasin Statoilmcraveo kirjutas:Sa vist mõtled Circle K Järvevana? Aga aja poolest vist sobib ideaalselt.
Tundub, et Tallinnast olengi ainult minemasmarzipan kirjutas:Kas Tallinnast Bowlingu turniirile minejad sooviksid koos kulgeda? Teen ettepaneku koguneda laupäeval Peterburi mnt Circle K tanklas kell 10:30 ja stardiksime sealt kell 10:45. Umbes tund aega on Rakveresse sõitu, siis jõuame õigeks ajaks kohale
Kui natuke uurimustööd siin foorumis või kodukal teha, siis saad addressi teadaMustVälk kirjutas:Ütle oma aadress siis ma proovin ka su kodust liikuma hakata.