Ja nii see alkemm lendaski tänatute tabeli tippu komeedinaalkeemik kirjutas:Ma arvan, et nüüd foorumi tarkvara uuendusega, mitte kellegi omakasu tõttu, see võimalus ka kadus.

Moderaator: etnies858
Ja nii see alkemm lendaski tänatute tabeli tippu komeedinaalkeemik kirjutas:Ma arvan, et nüüd foorumi tarkvara uuendusega, mitte kellegi omakasu tõttu, see võimalus ka kadus.
MIs see aitaks. Pettur teeb uue konto ja keegi saab petta jälle. Talle tuleks teha pinde täis puu notiga paar anaalnoomitust, ehk siis saab aru et.jürts kirjutas:Siinkohal kutsuks juhtkonda üles sellele, pehmelt öeldes, ahvile suuska andma ja blokki panema.
Ei pea olema puu nott, mul on need "korras" pihustid pagassis olemas, saab neid ka ju kasutada suure hädagamurkamarko kirjutas:MIs see aitaks. Pettur teeb uue konto ja keegi saab petta jälle. Talle tuleks teha pinde täis puu notiga paar anaalnoomitust, ehk siis saab aru et.jürts kirjutas:Siinkohal kutsuks juhtkonda üles sellele, pehmelt öeldes, ahvile suuska andma ja blokki panema.
IP bänn on jah hull asi, uue ip saamine vist isegi lihtsam kui kasutaja tegemine siia foorumissejürts kirjutas:Siuksed värdjad on ju looduskaitse all.Midagi teed,on esimene mees mendis avaldust tegemas.
No bänni saaks ka nii panna,et päris keeruline siia tagasi pääseda.IP bänn jne.
Ei poolda väga omakohut mis võib hullemini lõppeda kui plaanitud.jürts kirjutas:Seega peaks laskma sel slangil siin edasi tegutseda? ingel,peab vist oma Keila ja Kumna sõbrad üles otsima ja laskma sellele huiarile koduvisiidi teha.