Touran tagatulede sobivus.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW tüüpi sõiduauto
- Tänanud: 5 korda
Touran tagatulede sobivus.
Teab keegi öelda kas 2008 tourani tagatuled sobivad 2004 touranile? Kas erinevus on ainult klaasi toonis või on ka mingeid kuju/kinnituse erinevusi?
Ja kas salongis tavalise tahavaatepeegli asendamine tumeneva peegliga on lihtsalt üks küljest keerata ja teine asemel(koos voolu leidmisega)?
Ja kas salongis tavalise tahavaatepeegli asendamine tumeneva peegliga on lihtsalt üks küljest keerata ja teine asemel(koos voolu leidmisega)?
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Re: Touran tagatulede sobivus.
Kas uut klaasi pole vaja sellejaoks?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 149 korda
Vajalik on uus esiklaas või kamaluga pealehakkamist, et peegli kinnitus ära vahetada. Lisaks tuleb paigaldada (või paigaldada ja jätta ühendamata) vihmaandur, kuna see hoiab tumenevat peeglit omal kohal.
Endal on üks tumenev peegel üle...
Siin üks juhend Jetta jaoks aga elektri poolest on pea sama -> http://www.myturbodiesel.com/wiki/rain- ... on-vw-diy/
Endal on üks tumenev peegel üle...
Siin üks juhend Jetta jaoks aga elektri poolest on pea sama -> http://www.myturbodiesel.com/wiki/rain- ... on-vw-diy/
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Esimese põlve Touranidel olid peeglid lae küljes, klaasi pole vaja vahetada.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- siLc
- Tunnustatud
Esimese mudelivärskendusega, mis tuli 2006-2007, liikus peegel esiklaasi külge.jussike kirjutas:Esimese põlve Touranidel olid peeglid lae küljes, klaasi pole vaja vahetada.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Mulle tundub, mehel on 2004 ja see oli mäletamistjärgi ennem kui 2006.siLc kirjutas:Esimese mudelivärskendusega, mis tuli 2006-2007, liikus peegel esiklaasi külge.jussike kirjutas:Esimese põlve Touranidel olid peeglid lae küljes, klaasi pole vaja vahetada.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- siLc
- Tunnustatud
Ah ingel [VW Bot: "Keel korda!"], ma lugesin koguaeg et 2008jussike kirjutas:Mulle tundub, mehel on 2004 ja see oli mäletamistjärgi ennem kui 2006.siLc kirjutas:Esimese mudelivärskendusega, mis tuli 2006-2007, liikus peegel esiklaasi külge.jussike kirjutas:Esimese põlve Touranidel olid peeglid lae küljes, klaasi pole vaja vahetada.

Üks tegelane müüs lakke kinnituvat tumenevat peeglit foorumis...