Caddy'l vedru katki.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- 2kats
- Huviline
- Auto: Caddy Maxi Comfortline 1,6 TDI
Parem vedru viskas tüki otsast ära. Mida peaksin teadma ja kartma, kui ma nüüd niipea ei saa autot remonti viia aga sõita tuleb ?
-
- Huviline
- Auto: B5.5 1.9 130, A4 1.9 66kw
- Tänatud: 1 kord
Re: Caddy'l vedru katki.
Oleneb kui suur tükk tuli. Kunagi läks coil pooleks ja sõitsin inglismaalt eestisse, auto oli natuke lääpas küll ja rehvi hakkas sööma, muud midagi
- 2kats
- Huviline
Pool keeret. Korjasin tüki üles kui see kõlinal tänavale kukkus. Kunagi ammu oli mul Volvo 460 ja selle vedrud lagunesid üsna aeglaselt. Või oli mul lihtsalt rohkem lolli julgust ringi lastakapten kirjutas:Oleneb kui suur tükk tuli. Kunagi läks coil pooleks ja sõitsin inglismaalt eestisse, auto oli natuke lääpas küll ja rehvi hakkas sööma, muud midagi

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: Caddy'l vedru katki.
Kui silmaga nähtavalt viltu ei seisa pole suurt vaja muretseda, ennegi katkise vedruga hädaga ringi sõidetud. Lähemal ajal muidugi vaja korda teha.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
- 2kats
- Huviline
GTI kirjutas:Kui silmaga nähtavalt viltu ei seisa pole suurt vaja muretseda, ennegi katkise vedruga hädaga ringi sõidetud. Lähemal ajal muidugi vaja korda teha.
Lääbakil nagu pole märgatavalt. Nujahh, eks ma siis tuterdan tigusammul kuni remondini. Tänx lohutamast !