Väljalase 1992.
Proovin võimalikult täpselt kirjeldada. Süüdet keerates teeb starteri juures ainult klõpsu ning võtmest starterit ringi ei aja, vaid hetke klõps. Starterit olen kaks korda vahetanud, tõmbereleed ühekorra( muidugi ka puhastanud). Lukupõhja olen ka asendanud uuega. Olen jämedad juhtmed ja kinnitused puhastanud.
Sellel mudelil on kapoti all ka üks kaitse( seotud eelsüüteküünaldega) see kaitse läks ennem juba läbi ja nüüd kokku pannes tundub on lühis kuskil, läheb kuumaks ja kärsab. Enne seda veel hakkasid tuledemootorid vigast panema, ühendasin lahti, mõni elektrianomaalia on veel olnud. Ma ise mõtlen et kas autos on üldsiselt mingi elektrikala sees. Starteri otsekäivitusega läheb auto tööle. Aga võtmest teeb klõpsu. Oletame et starter, tõmberele, lukupõhi, aku ja jämedad juhtmed on korras. Kust edasi viga otsida ? Kas võib olla seotud kaitsmete pesaga miskit? Äkki mingi relee? Ma ei teagi mis releed sellel masinal on.
Kindlasti on lihtne probleem ja kolme päevaga olen muu kogemuse saanud aga lahendust pole leidnud

Ootan igast nõu, tuvastame vea ja hoian tegemistega kursis.
Edukat putitamist!