Passat 2007 2.0 manuaal jõnksutab
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Tere mure selles , et vahepeal on auto jõnksutanud ühtlaselt sõites umbes kiirus vahemikus 20-60 km/h ,teinud on seda umbes 7 korda 2 kuu jooksul, kiirendades koik väga hea , jõud olemas. Kas asi võib olla paagisises kütusepumbas.2007 Passat 2.0 TDI manuaal
Hei,
no põhjuseid võib olla mitmeid, arvuti järgi ja vaata veakoodid üle. Minul hakkas masin jukerdama 2 asja peale, paagi kütusepump ja pihusti tihendid olid nii ära ühel silindril, et madalatel pööretel kõrge käiguga jäi küttest puudu, viga ilmnes alati 6 käiguga kiirusel ~70km kiirendades, alla selle ja üle selle oli korras. Arvuti näitas pihusti viga, küttepumba viga välja ei tulnud enne kui pump mu teele jättis
no põhjuseid võib olla mitmeid, arvuti järgi ja vaata veakoodid üle. Minul hakkas masin jukerdama 2 asja peale, paagi kütusepump ja pihusti tihendid olid nii ära ühel silindril, et madalatel pööretel kõrge käiguga jäi küttest puudu, viga ilmnes alati 6 käiguga kiirusel ~70km kiirendades, alla selle ja üle selle oli korras. Arvuti näitas pihusti viga, küttepumba viga välja ei tulnud enne kui pump mu teele jättis
Mul kaks uut pihustit ja lisaks vanal kahel vahetatud ka tihendid, ise kahtlustaks pumpa just 1 ,2 käik ja vahel ka 3 või neljas just pööretel 1000 - 2000 , aga kui kiirendada sis pole.Äkki keegi oskab soovitada head kohta diagnostikaks Tartu kandis.