Tervitus
Mul on tänapäevast digivõimendit, üks 4x kõlarile ja teine 1x bassikale.
Soov oleks kasutada võimendite high inputte. Sellega lülitan ka võimendid sisse.
Küsimus targematele oleks, et kas tohib ühendada ühele kõlari kanalile 2 võimendit järgi?
Skeem oleks selline, et esimeste ja tagumiste kõlarite juhtmed lähevad 4 kanalise võimu järgi ning tagumised veel omakorda bassivõimendisse.
RNS 510 + 2 võimendit
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- kraff
- Klubiline
- Auto: Passat B8 / Tiguan Allspace Highline
- Tänanud: 81 korda
- Tänatud: 45 korda
RNS 510 + 2 võimendit
Kas esimene võim liiniväljundit ei oma ja lisaks, et iga võim ei toeta high level input-st käima minekut
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen PASSAT
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 1 kord
RNS 510 + 2 võimendit
mõlemad võimud omavad hi in käivutust. kui kasutada liiniväljundit on ju remote ikka kuskilt vaja.
ma avastasin, et seljatugi liigub ka ilma, et auto tiksuks, kas istme mootori toitest saaks remote signaali näpistada?
ma avastasin, et seljatugi liigub ka ilma, et auto tiksuks, kas istme mootori toitest saaks remote signaali näpistada?
Tere!
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 149 korda
RNS 510 + 2 võimendit
Kui hi käivitus olemas, siis miks remote vaja? Mul Alpine bassivõimendil ka hi käivitus ning vaja ainult kõlarijuhtmeid ja aku voolu.
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen PASSAT
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 1 kord
RNS 510 + 2 võimendit
ega ei olegi. küsimus pigem selles, et kui ei tohi maki taha 2 võimendit panna läbi hi inputi siis oleks vaja lahendada rca+remote.
aga kas kellelgi on teadmisi või oskab kommenreerida, et kas tohib 2 võimu läbi highinputi maki kõlari kanalisse ühendada?
aga kas kellelgi on teadmisi või oskab kommenreerida, et kas tohib 2 võimu läbi highinputi maki kõlari kanalisse ühendada?
Tere!