Andke audio vallas olevale võhikust kodanikule natuke hüva nõu.
Kuna Passatil paremal pool mõlema uksekõlari membraanid ära ussitanud, siis mõtlesin, et kui juba kõlarite vahetuseks läheb, siis paneks äkki midagi tiba vingemat. Olgu öeldud, et selle "vingema" all ei pea silmas seda, et 24/7 volüüm põhjas ringi hakkan kärutama, nii, et ümbruskond ööunest üles ärkab ja tagumine number küljest ära kukub, aga et kui vahest tahtmine tuleb volüümi kõvemaks keerata, siis kõlarid kohe ragisema ei hakkaks ja üleüldse sellist kajava kiriku tunnet ei tekiks. Subwoofer ja võimud viisaastakuplaani hetkel ei kuulu, minu plaan oleks asi lahendada ainult ustekõlarite abil.
Samuti tahaks ära vahetada ka maki, aitab küll 80'nadest ja sellest Gamma kassetikast

Mida kõike mul selleks vaja on?: (nüüd ootaks teie poolseid soovitusi)
Kõlarid - loogiline. Nüüd millised? Kodutöö tulemusena olen aru saanud, et ilmselt komponentkõlarid? (midbass ukse sisse ja tweeter omale kohale)
Makk - loogiline. 1din makk, kindlasti peaks olemas olema AUX. soovitatavalt võiks taustavalgus olla sinine/punane
Igasugused pistikute üleminekud? - Makile? Kõlaritele?
Antennivõimendi? - olen õigesti arusaanud, et orig.makidel on antennivõimendi makis sees? Eelmisel B5.5'l oli sees mingisugune aftermarket vidinas, mis pidevalt sahises.
Midagi veel?
Tänud nõuandjatele ja kaasamõtlejatele!