Selline küsimus auto golf4 1999a. Kliimaaudomaadik!
Millegi pärast on ehitatud soojuse kiiruse reguleerimine pardatsokis ühenuppu all! keeran seald aeglasemaks ja kiiremaks! oskab keegi nõu anda ja õelda miks see nii on? ja tahaks asja korda teha, et asi oleks nii nagu peaks
Viimati muutis auto3434, 24 Dets 2018, 11:16, muudetud 1 kord kokku.
Vaevab see, et miks see sinna tehtud on? Tegeled peaks see ju käima mujald, see kiiruse reguleerimine! Mitte seald! Kas sell nüüd mingi suurem põhjus või kliimaautomaadik plokkil mingi viga?
auto3434 kirjutas: ↑24 Dets 2018, 11:13
Vaevab see, et miks see sinna tehtud on? Tegeled peaks see ju käima mujald, see kiiruse reguleerimine! Mitte seald! Kas sell nüüd mingi suurem põhjus või kliimaautomaadik plokkil mingi viga?
See ongi vist asja mõte. Ennem jäin ka mõtlema, et milleks reostaadi asemele teine reostaat ehitada.
Aga kui ütled, et climatronic peaks olema siis sellega midagi juhtunud ja pead selle diagnostikast alustama.
Soovitan sellega minna pädeva elektriku juurde kes oskab taastada originaal juhtmestiku ja oskab korras kliima juhtimise sinna panna.
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
No jah eks ma käin peale uut aastad ära Diagnostis.Ja elektriku juures ka.Aga tekkib küsimus. Kas see climatronic plokk on nii kallis, et see nii tehtud? Või mis kamm on
Vb kellegil pakkuda uut? Muidugi sinise värviga mull luukpära 1.4 55 kw 1999a. Ausukoht viljandi
Ei kindlasti ei ole kallis, romulas neid juppe lademes, nii kliimaplokke, releesid kui venti ennast. Pigem asi remontija teadlikkuses ja kompetentsuse. Kui ma kunagi ammu oma esimese golfi ostsin, siis ma arvasin ka, et plärisevaid salongi detaile on mõistlik kinnitada kipsikruvidega Ei teadnud mingitest tüüblitest ja asjadest midagi. Tase tundub umbes sama
auto3434 kirjutas: ↑24 Dets 2018, 13:16Aga tekkib küsimus. Kas see climatronic plokk on nii kallis, et see nii tehtud? Või mis kamm on
Ahh ei tea mida mõtles eelmine omanik või see mees kes sellise lahenduse peale tuli. Omanik võibolla 500 eest ostis ja kui lammutus pakkus samat juppi 100 eest siis küll ei taheta vahetada.
Samas võibolla oli laupäeva õhtu ja midagi targemat ei olnud välja mõelda peale sellise kiire lahenduse. Ja mida ikka ajutist töötavat lahendust rohkem näppida.
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
auto3434 kirjutas: ↑24 Dets 2018, 13:16Aga tekkib küsimus. Kas see climatronic plokk on nii kallis, et see nii tehtud? Või mis kamm on
Ahh ei tea mida mõtles eelmine omanik või see mees kes sellise lahenduse peale tuli. Omanik võibolla 500 eest ostis ja kui lammutus pakkus samat juppi 100 eest siis küll ei taheta vahetada.
Samas võibolla oli laupäeva õhtu ja midagi targemat ei olnud välja mõelda peale sellise kiire lahenduse. Ja mida ikka ajutist töötavat lahendust rohkem näppida.
ok ma loodan ,et seal väga suurt aredust tehtud pole! tahan asja korda teha ja eks ma annan teada ka siia ja teen pilti ka sellest asjast! ja räägin mis kamm oli.hetkel jõulud jne ei saa tegeleda sellega veel:)
aga endiseld vb keegi pakkuda seda plokki kui on ( sinisevärviga)
Ei solva foorumlast. Küsin tõsiselt. Milles probleem? Kas lüliti ebanormaalne asukoht? Kas Climatroonik ei toimi, nagu peab? Või on tegu ainult arusaadavusega, et originaalis asetses lüliti kuskil mujal.?