Pole veel aega olnud probleemiga tegeleda t6nis. Täna võtan asja käsile ja annan teada kas ja kuidas oli parem. Palju sain targemaks igaljuhul tänud kõigile abi eest, ja ärge kakelge enam Häid pühi
Varem ei vastanud kuna olin tööl ja arvutit polnud kaasas, pühade eelne töö kiire ja pingeline. Autojuhi amet.
Ühesõnaga, vent lahti ja generaator käes, alumise boldi lahti keeramiseks leht võti ja vähe kitsas, aga jah nukid terved ja pole vaja midagi esiotsa lahti kangutada. Suured tänud abi eest, loodan et saab geneka korda Häid pühi
Tänud tagasiside eest! Loodame et küsijad said oma vastused.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kuna teema pole lõppenud,võtan sõna. G T I. Tuleb meelde,kus Tartu ,,maffia,,(omad sõbrad) vaidlesid minuga. Kergem hooratas annab suurema kütuse kulu.Ärge tehke seda .Oli probleemis küsija. Vastasin vastu,et olen oma autole paigaldanud j n e. Loba teil. Midagi ei suurene kütusekulu. Nüüd teemasse. Kogu trall käib ümber,minu arvates ümber mõttetu ,,kõvatamise,,. Kes (silverpik )ületab vahetuse kiiremini,kui 25 min. Oi kui lihtne kui on ainult käes tööriist ,,kullinokad. Maahärra vastust keegi ei kommenteerinud. G T I . Mida andis sinu vastus tehniliselt 27.12.18.?