Generaatori rihma vahetus.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Passat 2001 1.9 96kw
Tere. Geneka rihm viliseb ja ssllega generaatori rihm läbi. Viisin auto remonti. Sellega tekkis küsimus et kui kaua võib selline töö kesta umbes? Auto lahti kakkumine, asjade vahetus ja kokku panemine?
-
- Huviline
Mehaanik vahetas seda 3 tundi koos geneka rihmaga.
- Manused
-
- serp2.jpg (74.88 KiB) Vaadatud 20510 korda
-
- Huviline
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 52 korda
-
- Huviline
Esi stange maha. Juppide vahetus ja stange tagasi. Vahetasin ka muidugi temp anduri aga too mõni minut vast. Kokku läks 60€.
- silverpik
- Veteran
- Telefon: +372 5335 9600
- Auto: VW Passat B5 1.9 TDI 81kW "Traktor" VW Passat B5.5 2001 96kW 4motion
- Tänanud: 64 korda
- Tänatud: 72 korda
- Kontakt:
Soodne tunnihinne, egas muud midagi. Oli meil siin alles suur arutelu, et kuidas teha. Tehase juhend näeb ette nina lahti päästmist ja siis sellised tunnid tulevadki. Kavalamad kes ise teevad, kasutavad teist lähenemist ning saab 20 minutiga tehtud.
“I have approximate knowledge of many things” - Demon Cat
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur
-
- Huviline
- Auto: VAG
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 30 korda
Teemaks on generaatori rihma vahetamine ja vist ka pinguti pildi põhjal, neid eriti ei vaheta nina eest võtmata 20 minuti jooksul.
Samuti pole mõtet segi ajada oma netopalka tunnis teenuse tunnitasuga kuskil ettevõttes, mille pealt makstakse maksud jne.. 20EUR/h on enam-vähem miinimum, mille pealt saab maksta maksud, elektriarved jne.. Halada pole siin midagi.
Samuti pole mõtet segi ajada oma netopalka tunnis teenuse tunnitasuga kuskil ettevõttes, mille pealt makstakse maksud jne.. 20EUR/h on enam-vähem miinimum, mille pealt saab maksta maksud, elektriarved jne.. Halada pole siin midagi.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Aru ei saa silverpik ,milles seisneb ,,kavalus,, ,et kui käsi koos võtmega ei mahu vahele genekaga toimetamiseks,on veel varuks ,,kavalus,, . Täiesti süüme tundetu valetamine oma 20 minutiga. Alustame kinnise nina korral ventilaatori tiiviku eemaldamisega. Sellest juba saab ka võhik aru,kui vaatab kapoti alla. Ütleb,jah,loll jutt suhu tagasi,silver. Teemaalgataja. Võiksid ise ka vaadata kapoti alla ja mõelda,kui oleksid ise pidanud asjale lähenema. Vaata ja mõtle.
- silverpik
- Veteran
- Kontakt:
Tead ma ei hakka siin foorumis sinuga sel teemal vaidlema. Teinekord kui rihma vahetus ees paistab, annan teada. Tule siis vaata ise oma silmaga üle, kuidas selle tehtud saab ja peale seda võid kommenteerida.t6nis3 kirjutas: ↑29 Jaan 2019, 21:08 Aru ei saa silverpik ,milles seisneb ,,kavalus,, ,et kui käsi koos võtmega ei mahu vahele genekaga toimetamiseks,on veel varuks ,,kavalus,, . Täiesti süüme tundetu valetamine oma 20 minutiga. Alustame kinnise nina korral ventilaatori tiiviku eemaldamisega. Sellest juba saab ka võhik aru,kui vaatab kapoti alla. Ütleb,jah,loll jutt suhu tagasi,silver. Teemaalgataja. Võiksid ise ka vaadata kapoti alla ja mõelda,kui oleksid ise pidanud asjale lähenema. Vaata ja mõtle.
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 52 korda
Geneka rihma ei saa ka kätte kui kliima rihm on ees. Tuleb läheneda alt ja ülalt, eemaldada ventikas. Vennaga koos tegin rahulikult. Nina lahti võtmata. Vahetasin Mõlemad rihmad pluss veel pingutid, amordi ja rullikud. Ala 1-2 h. Vend oli siis aint korra selleks abiks et aitas kliima rihma pingutid hoida pinges samal ajal ma keeerasin poldi kinni. Muud abi temast polnud. Ja kui ma ütlen et tegin rahulikult siis see tähendab et tegin väga rahulikult.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Täiesti arusaamatu ja mõttetu on kritiseerida inimesi kes ise oma autot ei remondi vaid teevad seda teenustööna. Mõtle sellele edaspidi enne kui rumalusi postitad.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
Silverpik. Sa ei peagi vaidlema minuga. Kirjelda teistele,kuidas eemaldad vent. tiivikut . Tuule suunaja on radika küljes. Kas jääd oma 20 minuti juurde? Nagu oleks piinlik tunnistada,et kui nina natuke ettepoole lahti(ei,mitte mingil juhul. Oma ütlemisest on minul piinlik taganeda,kas või veriste sõrmenukkide arvelt)on ju kordades kvaliteetsem asja toimetada. Ja arusaamatu. Mida sa silver kõvatad oma remondi ajaga.Mitte keegi ei ületa ajas sinu remondi aega. Oled sellel alal tsempion. Edu ka muudes remondi aegades.
-
- Huviline
- Auto: VAG
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 30 korda
Kui tehase juhend näeb ette nina eemale tõmbamist, siis remondimehel on täielik õigus ka nii teha ja selle eest raha küsida, ta ei pea seal käsi veriseks kraapima. Kui kõik sujub, põhjakate pole traadi ja kipsikruvidega all ja stange kruvide vastused ei hakka ringi käima ninaraami sees, siis saab selle nina 15 minutiga eemale, mõttetu on urgitseda kuskilt vahelt. Kolme tunniga vahetab muidu rihmakomplekti ka ära.
See on ammu selge, et jutuga on kõik osavad ja kiired. Võin tuua näite samasuguse autoga ja selle temperatuurianduriga. Ütlesin, et mina sinna oma käsi ei topi selle mõne euro pärast, sest kõik ujus õlist, tüüpiline EGR klapi leke nendel mootoritel. Tuleb siis omanik tagasi, käed õlised ja verised, lisaks siis tõmme kadunud, ühe vaakumvooliku oli ära liigutanud.. 1 minuti töö ju, ainult pistik tagant ja kahvel eest
Edit; Ärge siis vaadake ainult teema pealkirja, pildi ja jutu põhjal tundub, et teema autori autol vahetati ka pinguti.
See on ammu selge, et jutuga on kõik osavad ja kiired. Võin tuua näite samasuguse autoga ja selle temperatuurianduriga. Ütlesin, et mina sinna oma käsi ei topi selle mõne euro pärast, sest kõik ujus õlist, tüüpiline EGR klapi leke nendel mootoritel. Tuleb siis omanik tagasi, käed õlised ja verised, lisaks siis tõmme kadunud, ühe vaakumvooliku oli ära liigutanud.. 1 minuti töö ju, ainult pistik tagant ja kahvel eest

Edit; Ärge siis vaadake ainult teema pealkirja, pildi ja jutu põhjal tundub, et teema autori autol vahetati ka pinguti.
- silverpik
- Veteran
- Kontakt:
@t6nis3 proovi nüüd natuke olla. Ma pakkusin lahenduse välja, et tule vaata järgmine kord ise, et ma niisama vahtu suust välja ei aja ning on võimalik.
Jah, parem oleks mul täpsustada, et autod on tol hetkel altpoolt vabalt ligipääsetavad, so põhjakate eest läinud. Kliimarihma mahavõtmine ja peale panemine on sealjuures minimaalse ajakuluga.
Kui ma eksin, siis ma ka seda tunnistan. Ausalt. Minu jaoks on rohkem piinlikum lollust edasi raiuda kui tunnistada oma eksimust. Saan ka sellest aru, et kõigil nii see ei ole. Eks ma tegelikult peale esmast väljaütlemist hakkasin korra endas kahtlema - arvestades reaktsioone. Kõllasin ka vennale ja uurisin temalt, kuikaua meil viimane kord 1.9 74kw mootoriga B5.5'l aega läks. Temagi vastus - 20 minutit koos õllega. Et päris püha pa**** ma suust ikka välja ei aja.
Samas ma olen ka nõus, et noka lahti päästmine on ruumi osas mugavam lahendus. Olin nädalavahetusel sõbral abis, kelle Passatil 1.6 74kw AHL mootor aiste vahel. Kuna sisselaskekollektor oli vaja maha võtta, mille eemaldamiseks tuleb genekas maha võtta.... tolles situatsioonis oli juba mugavam nokk lahti päästa (läks vist mingi 15-20 minutit lagi), ventikas eest ära võtta (paar minutit) ja siis kõik muu järgi. Aga see selleks.
Tulles nüüd teise teema juurde. Argumenteeritud ja viisakad vastused on alati teretulnud. Samas sellist patroniseerivat, üleolevat ning halvustavat suhtlust või teistele sõnade suhu panemine (olgu see siis minu või teiste kasutajate suunas) - need võid hoida enda jaoks. Pole me kunagi kohtunud ning pelgalt arvutiekraani taga istumisega sa teada ei saa, kes teisel pool on, seega võtame nüüd rahulikumalt edaspidi, eksole?
Jah, parem oleks mul täpsustada, et autod on tol hetkel altpoolt vabalt ligipääsetavad, so põhjakate eest läinud. Kliimarihma mahavõtmine ja peale panemine on sealjuures minimaalse ajakuluga.
Kui ma eksin, siis ma ka seda tunnistan. Ausalt. Minu jaoks on rohkem piinlikum lollust edasi raiuda kui tunnistada oma eksimust. Saan ka sellest aru, et kõigil nii see ei ole. Eks ma tegelikult peale esmast väljaütlemist hakkasin korra endas kahtlema - arvestades reaktsioone. Kõllasin ka vennale ja uurisin temalt, kuikaua meil viimane kord 1.9 74kw mootoriga B5.5'l aega läks. Temagi vastus - 20 minutit koos õllega. Et päris püha pa**** ma suust ikka välja ei aja.
Samas ma olen ka nõus, et noka lahti päästmine on ruumi osas mugavam lahendus. Olin nädalavahetusel sõbral abis, kelle Passatil 1.6 74kw AHL mootor aiste vahel. Kuna sisselaskekollektor oli vaja maha võtta, mille eemaldamiseks tuleb genekas maha võtta.... tolles situatsioonis oli juba mugavam nokk lahti päästa (läks vist mingi 15-20 minutit lagi), ventikas eest ära võtta (paar minutit) ja siis kõik muu järgi. Aga see selleks.
Tulles nüüd teise teema juurde. Argumenteeritud ja viisakad vastused on alati teretulnud. Samas sellist patroniseerivat, üleolevat ning halvustavat suhtlust või teistele sõnade suhu panemine (olgu see siis minu või teiste kasutajate suunas) - need võid hoida enda jaoks. Pole me kunagi kohtunud ning pelgalt arvutiekraani taga istumisega sa teada ei saa, kes teisel pool on, seega võtame nüüd rahulikumalt edaspidi, eksole?
-
- Huviline
Rahulikult võtame niikuinii. Sain pihta,kus mööda rääkimine tekkis. Teema algataja kurtis,generaator vilistab,rihma vahetus. Miks ta vilistab,küsin mina? Rihm kulub küll,kuid väsinud pinguti on ka selles süüdi. Nii eeldasingi,et vahetatakse ka pinguti mis tühikäigul ei hüple ja annab rihmale tugevama,õige pingu. Elementaarne. Nagu on hammasrihma vahetusel.Seal on ju aamen,et ka rullik,veepump lähevad vahetusse. Miks siis nii? Sest aeg sai täis nendel.Õige autoomanik ei tee ,,haltuurat,, (keerad raha koonerdamisega endale käkki) generaatori rihma vahetamisel. Igaljuhul,pinguti ka,mitte ainult rihm.Tähelepanu ka generaatori rihmaratta mõõtudele.
-
- Moderaator
Provokatiivsed postid eemaldatud.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Moderaator
Mis teha kui teemasid risustatakse.
-
- Huviline
Kas jõutsime positiivse tehnilise lahenduseni generaatori rihma vahetuse kohapealt.Foorumis. Esi ots lahti. Probleemiks gen. rihm ,kuid ei tunnistada,et tegemist on mehaanika kooskõlaga,üks abistab teist. Nii need autod müüakse käest kätte,teadmisega sain raisast lahti. Ja teine ,,heauskne,, ostja passati omanik kurdab sama probleemi järgmine kord samas foorumis. Rihm ja Pinguti on kohustus. G T I. Kes teemat risustab.?
-
- Moderaator
Paku kolm korda kelle postitus sai eemaldatud. Teinekord mõtle samuti kolm korda ja loe oma monoloog läbi enne kui postitad.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda