Nimelt on peres esimest talve Volkswagen Polo millel puhub kõrvalistuja jalutsisse lund sisse.
Vahest tuleb üsna vähe lund kuid mõnikord segaselt palju.. autol climatronicut pole, tavalised pliidinupud.
Kas lumi satub kuhugi õhuvõtu avadesse ja sealt puhub salongi või milles probleem olla võib?
Sealpool peaks ventilaator ja ava kapoti alla olema, lume sattumist peaks piirama tihend ja plastid - vaata need üle. Muidugi eeldusel et põhjas auke ei ole ja katus terve.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Põhjas auke pole, eks sealt ventilaatori kaudu ta tuleb kuna lööb terve jalutsi täis seda lund, nagu keegi oleks peoga viskanud. Lähen kaen üle hiljem need tihendid ja plastid, aitäh.
Kõige hullem ongi see, et sa ei suuda ise ka aru saada mida sa kokku kirjutad.
Millegi pärast võib praktiliselt igast sinu postitusest ridade vahelt välja lugeda, et miks te nolgid siia foorumisse igasugu asju küsima tulete, kas ise ei oska midagi välja mõelda.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
t6nis3 kirjutas: ↑01 Veebr 2019, 20:40
Magnus. On ju loogiline. Enne mõtle. Siis ütle. A,la. Homme vaatan.
Noh, teema algataja siin mõtlebki ( lihtsalt hetkel väga vähe kaasamõtlejaid) ja siis sõbrale ütlebki, et vw foorum debiile täis-aga kas ikka on? Tõnispoiss enda arusaamatute nõuannete, ning kirjavahemärkidega oled kõiki oma vedelaga üle valanud- tubli ja aitäh, et ka minust si*apea oled teinud!
tito. Enne mõtle ja siis ütle. Too näide,kus mina sind alavääristasin. Kas ütlesin valesti,et õhk tuleb talvel ventilaatorist läbi soojendus radika. Kuidas saab olla ,,peoga,, lund kundepoolses põrandal? Paljudele jääb ka minu praegune postitus arusaamatuks. Kui midagi jääb arusaamatuks,on ausam......küsi üle,mitte ei lahmi hiljem tänitusi.
t6nis3 kirjutas: ↑02 Veebr 2019, 20:14
tito. Enne mõtle ja siis ütle. Too näide,kus mina sind alavääristasin. Kas ütlesin valesti,et õhk tuleb talvel ventilaatorist läbi soojendus radika. Kuidas saab olla ,,peoga,, lund kundepoolses põrandal? Paljudele jääb ka minu praegune postitus arusaamatuks. Kui midagi jääb arusaamatuks,on ausam......küsi üle,mitte ei lahmi hiljem tänitusi.
Viljandis lasti internet valla kõigile
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."