Pikalt seisnud Gamma raadio (kassetikas) ei hakka tööle. Kui vool järgi panna, siis plingib ainult punane tuluke, ükski nupp ega ka taustvalgus ei toimi.
Et milles asi võib olla ?
Kas keegi kena inimene seltaks mulle ära mis need tähised tähendavad. + ja maanuds tean aga seal mingi päike ja jne veel
Tere.
et käima saada peab olema ühendatud
maandus -,
Ub+ on vool akupealt ehk pidev,
S-kont on süüteluku vool ehk süüde sees vool peal
ja "päike" on armatuuri taustavalguse vool ehk tuled põlevad siis ka taustavalgus põleb
nii peaks töötama see makk võib ka koodi küsida.
Rainer
Tänaseid toimetusi ära viska homse varna --neid võib ka teha ülehomme!!! Vanad räägivad seda. mis nad on teind; noored räägivad, mis nad teha tahavad.
Veadasi makirisu tuppa. Panen 12V järgi. Pluss ühendadan Ub+ ja miinuse panen korpuse külge, sest skeemi maandus ja korpus omavahelt ühenduses aga ei mõmmigi. Veel miskit tegema ?
Tänud Rainer nende linkide eest. Jälle pilt selgem..
Ub+ kõrvale väike sild oli abiks. Sain käima. Aga nüüd taust valgus, siis peaks veel Ub+ ja "päike" kokku panema ? kui ma toas mängin. Väga ei julge katsetada huupi.
Ja tausta valgus auto poolt peaks olema hall sinise triibuga... Valge sinisega oli vist kiiruse signaal ehk Gala, keerab kiiruse/müra suurenemisel häält peale...
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....