Hei!
Probleem vw golf 2 1.6 d käiguvahetusega. Olen suur võhik autode teemal, lisaks auto mõni päev tagasi ostetud, seega konkreetne auto veel ka võõras ning vajaksin siinsete tarkade abi. Nimelt lähevad 1., 2. ja 5. käik väga raskesti sisse + esimene ja tagumine omavahel pidevalt segamini. Kusjuures tagumine käik läheb väga lihtsasti sisse. Kas kastis võib olla midagi kulunud ja mis see olla võiks? Uut käigukasti vist ei ole mõtet selle pärast hankida, 5-käigulist vist keeruline leida ka. Aitäh vastajatele!
Viimati muutis Lisette, 26 Juul 2019, 13:31, muudetud 1 kord kokku.
Kasti ära torma küll kohe ostma (seda jõuad alati teha), pakun ikkagi kulunud või reguleerimata hoovastikku.
P.S Kui 1. ja tagumine niimoodi kergelt segi kipuvad minema, siis on tihedas parklas päris oht parkida lausa Kas sel mitte kangi kergelt alla ei pidanud suruma, et tagumist sinna esimese kõrvale lükata? (K*rt, sai kunagi 3tk. G2-si omatud, kuid mitte ei mäleta enam ).
Viimati muutis TiitRE, 26 Juul 2019, 14:52, muudetud 1 kord kokku.
Hoovastik kulunud. See plast jubin mis piirab tagurpidi käigu lülitust ka kulunud.
Tiit sul õigus. Alla ja siis vasakule peab kangiga liikuma, et saada tagurpidi käiku.
Ma harjusin ära kangi natuke üles tõmbama enne esimese käigu panekut. (ei olnud minu auto millega sõitsin)
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
Hei, ei pidanudki silmas Golf 2le uut kasti osta, vaid ilmselgelt vajadusel käigukasti vahetust. Ilmselt väljendasin end segaselt. Minu küsimuse mõte oligi see, et uurida välja, mis viga võib olla ja kuidas seda parandada. Veelkord mainin, et olen totaalne võhik nendel teemadel ja seetõttu siit ka abi palusin. Selle tõttu oleks paslik ka mainida, et iroonilised kommentaarid ei abista siin üldse
Lisette kirjutas: ↑26 Juul 2019, 16:04
Hei, ei pidanudki silmas Golf 2le uut kasti osta, vaid ilmselgelt vajadusel käigukasti vahetust. Ilmselt väljendasin end segaselt. Minu küsimuse mõte oligi see, et uurida välja, mis viga võib olla ja kuidas seda parandada. Veelkord mainin, et olen totaalne võhik nendel teemadel ja seetõttu siit ka abi palusin. Selle tõttu oleks paslik ka mainida, et iroonilised kommentaarid ei abista siin üldse
Kuna paistad asukohalt Võru-Tartu, siis siin on sellekandi tegelasi küll (ime, et mõni end veel tütarlapsele pakkunud pole - ilmselt pole loetud ja vedelevad rannas ).
P.S Samuti, kui tuleb erategijatelt vähe pakkumisi (suvi iikagi ju), siis võid uurida ka foorumlaselt @Jurmola `lt, kes meil Tartus Forssis tegutseb.
Viimati muutis TiitRE, 26 Juul 2019, 16:34, muudetud 1 kord kokku.
Seal neid kaikaid ja pukse suht palju milles lõtk saab olla. Häda korral aitaks pilt hoovastikust, parim variant oleks muidugi see kui keegi asjast teadlikum saaks selle üle vaadata.