Eelmine omanik oli ainus Eestis peale 2008 aastal maaletoomist, 10a omamise jooksul jõudis ta ühel korral ketitallad ära vahetada, udukad said ka ette (lülituse jaoks oli lammarist võetud lisaks 1 tagaakna soojenduse nupp kuna nn õiget tulede lülitit polnud käepärast).
Varustusastmest siis - midagi erilist ei ole, klaasist katuseluuk, reguleeritav roolisammas, 4x el aknad, MFA, Climatronic ja sellega nimekiri ka lõppeb. On olemas tagavaraks üks püsikakang, aga kuna juhtmestik puudu veel, siis pole teda veel külge löönud - siit ka küsimus kas on peale juhtmestiku püsikakangi toimima saamiseks midagi vaja või piisab kaabeldusest?
Minu käes olles tehtud tööd - eelmisel aastal sai salongifilter vahetatud (vist oli siiani originaal) kuna hakkas peale eemaldamist juba käte vahel pudenema.
► Näita Spoilerit
Märtsi keskel sai uus õli sisse - kuna viimased 3a olen Kroon õlisid kasutanud siis ei olnud ka seekord kuidagi erinev ja sisse läks 5w-40.
► Näita Spoilerit
► Näita Spoilerit
► Näita Spoilerit
Muud ei oskagi kohe juurde lisada, soliidsem rool oleks vaja leida & taga vasak el akna mootor on saba andnud seismisega.
Pildimaterjali kõnealusest autost ka -

Lähiajal saab auto teised numbrid ka külge kui paberimajanduse korda saan (lammutustõend jalutama läinud asjade hulgast)

Kui kellegil juhuslikult tagumisi originaal kummist jalamatte ja el akna motosid tagaustele pakkuda on - võib julgelt teada anda.
Ühtlasi olen ka avatud sama värvitooni uste ja esitiibade pakkumistele.