B6 tulede kodeerimine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
B6 tulede kodeerimine
Tere!
Kas on võimalik vcds-s kodeerida nii, et päevasõidu tuledega tagumised tuled on väljas. Ei leidnud sellist kohta. Mul on automaatne tulede ümberlülitus ehk siis ideaalis kui lähituled hakkavad põlema, siis hakkavad ka tagumised tuled.
Samuti ehk oskab öelda, kas on võimalik muuta autokompuutri valgust, praegusel timmib seda ise vastavalt ümbritseva valguse järgi.
Kas on võimalik vcds-s kodeerida nii, et päevasõidu tuledega tagumised tuled on väljas. Ei leidnud sellist kohta. Mul on automaatne tulede ümberlülitus ehk siis ideaalis kui lähituled hakkavad põlema, siis hakkavad ka tagumised tuled.
Samuti ehk oskab öelda, kas on võimalik muuta autokompuutri valgust, praegusel timmib seda ise vastavalt ümbritseva valguse järgi.
-
- Huviline
B6 tulede kodeerimine
Skandinavia versiooni peale pandud ehk siis udutuled koos esimeste parktuledega. Kui panna North America variandi peale siis on tuled küll kõik kustus, aga siis ei põle esimesed udutuled koos parktuledega.
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 34 korda
B6 tulede kodeerimine
aga pange mõlemale linnuke ette 

Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
-
- Huviline
-
- Huviline
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 4 korda
B6 tulede kodeerimine
Mina tegin selle järgi ja toimis:
viewtopic.php?f=54&t=120131&p=905190#p905190
viewtopic.php?f=54&t=120131&p=905190#p905190
Viimati muutis fly, 26 Okt 2019, 10:39, muudetud 1 kord kokku.
B6 tulede kodeerimine
Mul b6el toimivad tuled täpselt nagu sa vist tahad. All udukate võres on led ja päevavalgel toimivad ainult need, tagumised ei põle. Hämara saabudes lähevad lähituled ise põlema ning ledid kustuvad. Ühtlasi süttivad ka tagumised. Niiet on võinalik. Udukad on eraldiseisvad ehk toimivad nagu ette nähtud, tuledelülitit.
Ideaalis tahaks, et ise ka kaugtulesid vahetaks aga see on vist liiga palju tahetud. Siis ei peaks üldse tuledelülitit näppima teoreetiliselt.
Ideaalis tahaks, et ise ka kaugtulesid vahetaks aga see on vist liiga palju tahetud. Siis ei peaks üldse tuledelülitit näppima teoreetiliselt.
Viimati muutis rSto, 26 Okt 2019, 13:07, muudetud 3 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat Variant B6 Highline 2.0TDI 103kw
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 1 kord
B6 tulede kodeerimine
Käsipidur on maas, kui proovisid?
Mul ainult skandinaavia ees linnuke ja käsipiduri rakendamisel kustutab eest udutuled/päevakad ära.
Mul ainult skandinaavia ees linnuke ja käsipiduri rakendamisel kustutab eest udutuled/päevakad ära.
Please come back and tell us how your problem was resolved.
-
- Huviline
-
- Huviline
B6 tulede kodeerimine
Sain hakkama. Panin North America peale ning panin ka valikud, et udutulesi kasutaks päevatuledena. Ja tõesti, et kui käsipidur peal, siis kustuvad udutuled ära ja kui käsipiduri maha võtan siis hakkavad põlema.