Kas neil on miski tüüpviga, kus peegli mootor hakkab ära väsima? Kui nüüd järgi mõelda, siis see jõnksutamine tekkis peale värvitöid, võibolla lihtsalt kokkusattumus

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Mis asi see talv veel on....
Meie mõistes see kui mingi effing vaasja plus ühega paaniliselt soola suhkru ja kloriidi segu puistab...
olen seda teinud ja tean öelda, et see aitab, vähemalt b7 peeglite puhulJaanuseonu kirjutas: ↑03 Jaan 2020, 06:01
Siis mul tasuks lihtsalt korar peegel maha kakkuda, ära puhatada ja määrida![]()
Nüüd läks päris lappama ära. Kes pargib kahe auto vahele kitsastes kohtades? Mina küll mitte kunagi. Inimesed on erinevad. Uksetäkkeid ma ei salli.
Sa ei mahuks autost väljagi, kui peaksid parkima kitsastes kohtades.SanderSPS kirjutas: ↑03 Jaan 2020, 11:35 Peel klappimise vajadus ei sõltu aastaajast vaid olukorrast. Kui on parkides kitsad olud, kus on mugavam auto vahelt läbi pugeda kui peegel on üles klapitud?Nüüd läks päris lappama ära. Kes pargib kahe auto vahele kitsastes kohtades? Mina küll mitte kunagi. Inimesed on erinevad. Uksetäkkeid ma ei salli.
SanderSPS kirjutas: ↑03 Jaan 2020, 11:35 Peel klappimise vajadus ei sõltu aastaajast vaid olukorrast. Kui on parkides kitsad olud, kus on mugavam auto vahelt läbi pugeda kui peegel on üles klapitud?Nüüd läks päris lappama ära. Kes pargib kahe auto vahele kitsastes kohtades? Mina küll mitte kunagi. Inimesed on erinevad. Uksetäkkeid ma ei salli.
Ridade vahelt hakkas küll kivi lendu tõusma meie kapsaaia poole.Jaanuseonu kirjutas: ↑03 Jaan 2020, 06:01 Jussike ära nüüd pahanda, mul pole Ülemiste meestele ühtegi etteheidet, väga rahul teie teenindusega
Mu postitus oli küsimus, mitte etteheide ega süüdistus teie pihta![]()
Kuna ma pole ise ühtegi peeglit veel küljest ara kruvinud ja ei tea kuida seal sees need liikuvad osad käivad...
Kas on võimalus, et maha-külge kruvimise käigus mingi suurem mustus/liivatera kuskile liikuva osa vahele sattuda, mis takistab peegli sujuvat liikumist…
Siis mul tasuks lihtsalt korar peegel maha kakkuda, ära puhatada ja määrida![]()
Noh. Suht pääseb ka kui õigest otsast läheneda.jussike kirjutas: ↑04 Jaan 2020, 16:38Ridade vahelt hakkas küll kivi lendu tõusma meie kapsaaia poole.Jaanuseonu kirjutas: ↑03 Jaan 2020, 06:01 Jussike ära nüüd pahanda, mul pole Ülemiste meestele ühtegi etteheidet, väga rahul teie teenindusega
Mu postitus oli küsimus, mitte etteheide ega süüdistus teie pihta![]()
Kuna ma pole ise ühtegi peeglit veel küljest ara kruvinud ja ei tea kuida seal sees need liikuvad osad käivad...
Kas on võimalus, et maha-külge kruvimise käigus mingi suurem mustus/liivatera kuskile liikuva osa vahele sattuda, mis takistab peegli sujuvat liikumist…
Vahemärkuseks võin öelda, et meie töökoda ei paikne kuskil kruusa augus, et montaazi käigus mingeid kivikesi kuskile vahele satuks.
Nii palju võin öelda, et peegli maha kakkumisega ei saavuta sa midagi, mehanismini sa ei pääse.