Probleem:
Vilinat on kosta maantee kiirustel rahuliku ilmaga või ka linnakiirustel kui on tuuline.
Kõige paremini kuuleb vilinat pildil märgitud kohas kõrvalistuja poolel.

Mida olen proovinud:
- Kontrollinud ukse tihendeid ja veendunud et nad on terved ja mõnusalt elastsed.
- Kontrollinud, et uksel on kõikidel aukudel plastik "tropid" alles kus peab olema.
- Proovinud tihendile panna ohtralt silikoonmääret (ajutiselt) et tihendi ja kere vahel oleks parem kontakt.
- Teipinud kinni kõik ukse vahed ja praod mis võimalik.
- Peale survepesu vaadanud ega tihend pole vett läbi lasknud kuskilt ja ei ole.
- Sõitnud autoga küljepeeglid kokkupandud asendis.
- Käisin Mustamäe Mölleris mehhaanikuga proovisõidul ja muidugi see hetk seda vilinat ei olnud.
Täna avastasin, et kui panen auto kliima siseõhu peale, siis vilin kaob või vähemalt jääb palju vaiksemaks. Hakkasin siis kliimaga rohkem mängima ja teatud puhumisastme juures on kuulda kerget vilinat sealsamas ukse juures isegi kui auto seisab. Siseõhule lülitades kaob see 100%.
Oletame korraks et ukse ja tihendiga on kõik korras. Kas see on mingist otsast loogiline, et ventilatsiooni vilin kostub täpselt sellest kohast esimese ukse ja piilari vahelt praost? Ukse sees minuteada ventilatsiooni pole

Internetist leidsin ainult ühe postituse kus vähegi sarnane kirjeldus. Kirjutab seal, et eemaldas mingi HEPA filtri ja siis ei kuulnud vilinat aga siis tundub et see teema hüljati.
Ma ei oskagi nüüd midagi peale hakata. Loodetavasti kellelgi tekib mingi idee või häguselt mäletab sarnast probleemi. Tänan.
Ahjaa, raadio kõvemaks keeramine tuleb ka alati jutuks nende teemade puhul ja ma eelistaks probleemi lahendada muul moel