Street1 kirjutas: ↑01 Veebr 2020, 16:03
Lugu siis järgmine, et VW CC 2008.a juhipoolne peegel ei klapi ennast ilusti kokku või siis lahti ehk peab käega natuke kaasa aitama.
Kas keegi on selle probleemiga tegelenud ning kas aitab lihtsalt lahti lammutamine ja puhastamine või mida täpselt teha tuleks?
Tänan ette!
oli sama viga, sai lahti võetud, puhastatud ja sisse määritud, peale seda töötab ideaalselt viewtopic.php?p=884596#p884596
volkar kirjutas: ↑02 Veebr 2020, 19:22
Ei mäleta, aga arvan, et kasuta seda mis kätte saad, peaasi, et töötaks kraadidel +50 kuni -40
Osas määrded hakkavad tolmu ja asja korjama, siiani parim asi mis leidnud olen (ukselukkudele pannud jms., võib-olla igalepoole ei sobi) on jalgratta ketiõli, määrib hästi ja tolmu väga ei kogu.
Võtsin täna siis selle olukorrani lahti ning rohkem ei osanud ega julgenud kuskilt kangutada
Lasin suruõhuga ja WD40 pealt sisse ning hakkas hetkel ilusti liikuma ja ehk jääb ka nii.
See hülss, kust juhmed läbi lähevad, tuleb all vajutada ja keerata. Kuna vedru on üsna tugev, siis jõudu läheb ikka vaja, aga kummale poole keerata, seda em ei mäleta, vast ikka vastupäeva.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Mul jäi mõni aeg tagasi see projekt samas staadiumis pooleli Ei olnud special tooli ja ei olnud aega leiutama ka hakata. Kui Tallinna kandis kellelgi selline imeriist olemas on, siis võtaks laenuks küll tasu eest. Kuskil asutustes selle murega väga jutule ei saa, pakutakse vaid peegli kui terviku vahetust.