Njah minu muusika kuulamine on tihti see, et perega sõites on lihtsalt taustaks. Sõpradega sõites on nautimiseks ja üksi sõites on ikkagi bass-heavy track taustaks mis hoiab ärkvel (ma olen see inimene, kes viskas lihtsalt supaka võimuga taha kuuti).
Saan aru et plekk teeb häält ja niiehknaa tahan uksed ja põhja matiga üle käia (et ka rehvimüra jms vähem sees oleks). Lihtsalt vanale pasteedile ei taha ulme summasid kulutada, aga natuke ikka paremaks saada.
b5.5 heli parendamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- silverpik
- Veteran
- Telefon: +372 5335 9600
- Auto: VW Passat B5 1.9 TDI 81kW "Traktor" VW Passat B5.5 2001 96kW 4motion
- Tänanud: 64 korda
- Tänatud: 72 korda
- Kontakt:
b5.5 heli parendamine
“I have approximate knowledge of many things” - Demon Cat
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
b5.5 heli parendamine
Njah, meenuvad ajad kui Jettasse sai seljatoe tagune plekk välja lõigatud ja sinna asemele läks 25mm vineer, mille keskel ilutses 400w 15" freeair, mida toitis max 500w Pioneer...... Ilusad ajad olid
Viimati muutis jussike, 01 Veebr 2020, 23:08, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Telefon: 58383262
- Auto: Golf 4 2001 2,0 85 kw manuaal
b5.5 heli parendamine
Ma kui lisasin korralikuma maki G4 siis hakkasin otsima esialgu ,et ega mul pole istmealust foofrit üldsealkeemik kirjutas: ↑31 Jaan 2020, 13:51 No idee poolest uuemad Golf 4d jne peaksid olema suht samad mis olid b5.5. Minu kogemusel, mängisid originaalkõlarid paremini kui pärast kõlarite upgrade-i (DLS R6A). Jah, olen nõus, et uued kõlarid mängisid bassi altpoolt tunduvalt paremini, kuid keskmine osa jättis soovida võrreldes originaalidega.
Ei pea end kuidagi audiofiiliks, antud tekst kõigest minu subjektiivne arvamus.

-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
b5.5 heli parendamine
Enne kuusakoskisse viimist saab ju alati kõlarid välja võtta ja uude autosse panna, maha müüa või mida iganes teha.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
b5.5 heli parendamine
Ütleme niiet, esiustesse said blaupunkti üpriski suured kolmeribalised kõlarid, tagaustesse veetud kõlarijuhtmed , mille külge panin kaheribalised ja pagassi läks ikkagi subwoofer, heli on tegelikult päris korralik juba praegu 
Sai ehitatud põhimõttelistelt kõigest 150€ eest.

Sai ehitatud põhimõttelistelt kõigest 150€ eest.