1. Kuidas oleks võimalik välja selgitada, mis mootor autos ikkagi sees on? MNT järgi on 1.6 55kw 1576cc, aga netist ma sellist mootorit ei leiagi.
WVWZZZ19ZFW778888 ütleb erinevates kohtades, et tegu on diisliga, 2015 autoga või üldse ei eksisteerigi. Ploki pealt vaatab vastu EZ 281 984. Paganikus olev kleeps on liiga hävinenud, et sealt midag ivälja lugeda.
2. Jahutusvedeliku tuli vilgub ja temperatuuriandur ei liigu esimese paksu valge triibu pealt edasi. Kõigil mk2 autodel mis ma olen näinud, on 2 sensorit kõrvuti - sinine ja punane (vt. pilt). Sellel autol aga ainult 1.

3. Kuna käigukang on väga umbmäärane, siis kuskohast oleks võimalik saada remondikomplekti 4-käigulisele kastile? 5-käigulisele leiab päris palju. Kas võib ka see sobida, lihtsalt paar juppi jääks üle?
4. Kas kuskil on olemas normaalset juhtmestiku diagrammi / elektriskeemi? Autos on igasugust kahtlast juhtmetöid tehtud - kapoti all suvalised tühjad konnektorid, mitte kuhugi minevad juhtmed, armatuuris on mittetöötav udutule lüliti, mis on 1 valge juhtmega ühendatud lähirtulede lüliti külge jne jne.