Uurin natukene maad ennem kui jõuga asjale kallale lähen. Ühesõnaga, kas keegi on jõudnud mingi hea lahenduseni, millega hiljem katta vana autotelefoni hoidja auk või koht....ala mingi kleeps/plasik vms....
Või on targem see jätta sinna kui ära võtta, sest lõpptulemus on kole???
fly kirjutas: ↑28 Juul 2020, 15:47
Smart Service kahjuks siin ei aita. Sai kunagi uuritud ning sain neilt vastuse, et nemad seda telefonihoidiku auku ei eemalda.
Huvitav miks? Sa ilmselt ei kasutanud veenmisoskust piisavalt, mul on küll salong smardis korda tehtud, oli käetoel (plastik) ja istmepolstril (velüür) koniauke, peale töötlust polnud neid enam nähagi.
Kui Smartservice ise on kodukale pannud sellise info .... https://www.smartservice.ee/auto-ilurav ... varvimine/
Kruvi ja koni auk on selle ca 2€ mündi suuruse augu kõrval köömes, neid olen isegi kunagi ära kaotanud.
Sinna oleks vaja sama tekstuuriga plastiku tükki, siis tuleb veel muster ka fittima saada.....
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
jussike kirjutas: ↑29 Juul 2020, 09:48
Kruvi ja koni auk on selle ca 2€ mündi suuruse augu kõrval köömes, neid olen isegi kunagi ära kaotanud.
Sinna oleks vaja sama tekstuuriga plastiku tükki, siis tuleb veel muster ka fittima saada.....
Nagu välja loen siis teed ära? Sul kakrass puhkus ka ju
jussike kirjutas: ↑29 Juul 2020, 09:48
Nagu välja loen siis teed ära? Sul kakrass puhkus ka ju
Ma mõtlesin kruvi ja koniauke.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....