Kosmos rsk! Minu mõistus hakkab otsa saama. Kõik kodeeringud vaatasin üle, googles on vist kõik teemad otsinguga
puddle lights läbi vaadatud ja no ei saa sigudikke põlema. Tuled töötavad, imitatsioonid nad ei ole

, sest kui voolu otse andsin, põlesid nagu muiste. Led tuled muideks.
Uksemoodulid on õiged, high versioonid 5Q0959593B ja 5Q0959592B
Vahepeal üks infokild...........
Kuidas arusaada, kas moodul on high või low variant?
5Q0959
(5)93B (high)
5Q0959
(3)93B (low)
Viimased numbrid tähistavad uksi:
3 (juhiuks)
2 (kaardilugeja)
Lisaks on low moodulil ainult 6 aktiivset pinni, ülejäänud pesad on tühjad, high on ainult üks pin tühi.
............jätkame!
Kakkusin täna juhiukse lahti, veendusin moodulis ja pin'de olemasolus. Kõik justkui õige!
Kakkusin peegli lahti.........Seal oli juba huvitavam. Nimelt peeglist kõik maandused tulevad alla plokki ühe sinise/musta juhtmena, peeglis oli neid aga kolm - peeglimootor, suunatuli ja puddle light. Viimase miinus tuleb, aga suunatule pistikust ja seal on kokku kolm juhet : puddle light (-), suunatule enda (-) ja suunatule (+)

- 20200821_224337.jpg (72.27 KiB) Vaadatud 7781 korda
Tekkis väike lootus, et äkki on koer maetud sinna, et mul pole originaal suunatuled peeglites. Kolm vajalikku pin'i on neil küll olemas, aga no kurja, ma ei oska midagi muud enam kahtlustada.
Kuna uksepaneelid ja peeglid käivad juba kinnisilmi laiali, siis homme viskan algupärase suunaka külge ja vaatab, mis juhtub.
Kui on kellegi veel mingeid mõtteid, milles kala võib olla, siis andke aga teada.
SanderSPS, tänud igatahes abi pakkumise eest! Seekord sain ise hakkama ja olen 99% kindel, et puddle lightsi error ei ole kaabli teema, mingi muu kotermann on siin mängus.