Møller / Forss / Flameko
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- silverpik
- Veteran
- Telefon: +372 5335 9600
- Auto: VW Passat B5 1.9 TDI 81kW "Traktor" VW Passat B5.5 2001 96kW 4motion
- Tänanud: 64 korda
- Tänatud: 72 korda
- Kontakt:
Møller / Forss / Flameko
Oh mis huvitav vestlusteema siin arendatud. Ma lähen haaran nüüd popcorni ja õlle ning sätin mugavalt toolile 

“I have approximate knowledge of many things” - Demon Cat
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur
-
- Huviline
- Auto: MK7 GTI
- Tänanud: 53 korda
- Tänatud: 15 korda
Møller / Forss / Flameko
Kas see on mingi naliMaahärra kirjutas: ↑07 Mär 2021, 15:41Isiklikult läbielatud juhtum.
Sai soetatud "100% esinduse hooldus ajalooga" sõiduk.
Kui oli vaja keregarantii rakendada siis selgus, et miskine hooldus on kadunud. Maru kiiresti oldi valmis arvet pakkuma....
Kuna autoga sain kaasa (vo kogemata) eelmise omaniku/kasutaja andmed siis lihtsalt võtsin ühendust ja uurisin milles asi. Sain vajaliku info ja templi passi ning marssisin uuesti esindusse.
Väga pika näoga vaadati seda templit ja küsiti kuidas ma selle sain. Rääkisin loo ära.
Ohati raskelt ja öeldi, et võetakse ühendust millal on võimalik töö ära teha. Ja ära ta tehti.

-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Møller / Forss / Flameko
no aga umbes täpselt nii ongi ju. Mul kolleeg suur Fordi fän. Viimased kolm kõik esindusest uuena ostnud. Hooldab ka esinduses ilusti. Ühel hooldusel tehti märku, et autol on väiksed roostetäpid. Ehk siis pole nagu ikka seest välja vaid välimised/pindmised. Kästi lasta need korda teha (oma kuludega muidugi) või keregarantii lõpetatakse ära. Lisaks jah ongi esindus oma kaitseks pannud sisse reegli, et hooldustel on alati ka kerekontroll ja kui sa hooldad oma autot mujal siis ongi keregarantii kohe läbi ka, kuigi jah ilmselt seda kere ettenäitamist a la iga aasta saaksid endiselt seal teha (mingi raha eest ilmselt). Ehk jah tuleb lugeda tärniga ja väikses kirjas teksti.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
- etnies858
- Moderaator
- Auto: Passat B8.5 R-Line
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 184 korda
Møller / Forss / Flameko
Møller, Møller, Møller, Møller - sellepeale ütleks, potayto potahto. Kõik saavad aru, mis kohast jutt käib.
- Golhv
- Huviline
- Auto: mk6, mk7 TL, mk7 CL, mk7,5 R-line, mk7 GTI, mk8 Style, mk7 7 GTI PP
- Tänanud: 75 korda
- Tänatud: 103 korda
Møller / Forss / Flameko
kui su nimi oleks Pete, aga sulle öeldaks Ped-e, kas siis oleks ka poh, kõik saavad aru ju ?!
Viimati muutis Golhv, 10 Mär 2021, 14:26, muudetud 1 kord kokku.
- etnies858
- Moderaator
Møller / Forss / Flameko
Hahahaha

Sa ei saa vist kohe üldse asjale pihta.
Tavalise klaviatuuri peal pole SEDA SÜMBOLIT "ø", lihtsam asendada see ö tähega.

Sa ei saa vist kohe üldse asjale pihta.
Tavalise klaviatuuri peal pole SEDA SÜMBOLIT "ø", lihtsam asendada see ö tähega.
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
Møller / Forss / Flameko
No ma toon ka siis näite enda ülemuse pealtdellu kirjutas: ↑10 Mär 2021, 11:59 no aga umbes täpselt nii ongi ju. Mul kolleeg suur Fordi fän. Viimased kolm kõik esindusest uuena ostnud. Hooldab ka esinduses ilusti. Ühel hooldusel tehti märku, et autol on väiksed roostetäpid. Ehk siis pole nagu ikka seest välja vaid välimised/pindmised. Kästi lasta need korda teha (oma kuludega muidugi) või keregarantii lõpetatakse ära. Lisaks jah ongi esindus oma kaitseks pannud sisse reegli, et hooldustel on alati ka kerekontroll ja kui sa hooldad oma autot mujal siis ongi keregarantii kohe läbi ka, kuigi jah ilmselt seda kere ettenäitamist a la iga aasta saaksid endiselt seal teha (mingi raha eest ilmselt). Ehk jah tuleb lugeda tärniga ja väikses kirjas teksti.
1,5 aasta vana Land Cruiser esindusest ja tagaluuk roostetäppidega, öeldi, et see on sellepärast, et te ei pese autot piisavalt ja meie seda tasuta korda ei tee.

Ülemus ei ole suupeale kukkunud ja ikkagi tehti garantii korras ära.
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Møller / Forss / Flameko
Mul oli Tartu Amserviga sama keiss (tagaluugil tekkis rooste sisse poole valtsi kohtadesse). Länkar oli mingi 5..6a vana selleks hetkeks ja nende käest uuena ostetud. Tehti kohapeal mingeid uuringuid sisekaameraga vms ja öeldi, et te pole meil ju pesuski käinud ja garantii ei kehti seljuhulanonymous2 kirjutas: ↑10 Mär 2021, 17:55
No ma toon ka siis näite enda ülemuse pealt
1,5 aasta vana Land Cruiser esindusest ja tagaluuk roostetäppidega, öeldi, et see on sellepärast, et te ei pese autot piisavalt ja meie seda tasuta korda ei tee.![]()
Ülemus ei ole suupeale kukkunud ja ikkagi tehti garantii korras ära.

-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
Møller / Forss / Flameko
Tundub, et see oli/on Amservi meetodTiitRE kirjutas: ↑10 Mär 2021, 18:22Mul oli Tartu Amserviga sama keiss (tagaluugil tekkis rooste sisse poole valtsi kohtadesse). Länkar oli mingi 5..6a vana selleks hetkeks ja nende käest uuena ostetud. Tehti kohapeal mingeid uuringuid sisekaameraga vms ja öeldi, et te pole meil ju pesuski käinud ja garantii ei kehti seljuhulanonymous2 kirjutas: ↑10 Mär 2021, 17:55
No ma toon ka siis näite enda ülemuse pealt
1,5 aasta vana Land Cruiser esindusest ja tagaluuk roostetäppidega, öeldi, et see on sellepärast, et te ei pese autot piisavalt ja meie seda tasuta korda ei tee.![]()
Ülemus ei ole suupeale kukkunud ja ikkagi tehti garantii korras ära.. Hellasin Tallinnasse Elkesse, kurtsin mure ära, saatsin ka pilte, öeldi, et 99% läheb tagaluuk garantii korras vahetusse, mitte värvimisse, et ma pole esimene ega viimane lc120 omanik selle murega ja, et tulgu kohale. Ei leidnud kuidagi sobilikku aega minemiseks ja enne osteti auto käest ära. Aga jah - esindusel ja esindusel on vahe.

"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
Møller / Forss / Flameko
Noh jah, kuidas nüüd võtta (minu vahetud kogemused siis Tartu Amserviga). Jällegi näide - emal sai oma Kia linnamaasturil 7a piina täis

Viimati muutis TiitRE, 10 Mär 2021, 21:56, muudetud 2 korda kokku.
-
- Klubiline
- Auto: Sharan, Golf
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 11 korda
Møller / Forss / Flameko
Tere
ei mingit katet jms... Aga ega tegelikult poleks vaja ka olnud.
jJanno
Ma sain ainult mahla sixpacki oma volkaripoest

jJanno
- TiitRE
- Huviline
Møller / Forss / Flameko
Et mitte valesti mõista, siis kate jäi siiski Amservi...see vaid eputamiseks seal üleandmisel

- links
- Klubiline
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 63 korda
-
- Veteran
- Tänanud: 784 korda
- Tänatud: 110 korda
Møller / Forss / Flameko
Kellegi auto on igatahes ülemistel katte all. 
Ma olen isiklikult valinud esinduse, sest eelmine auto oli juba selline millega suvalisse töökotta ei sõida. Esindusel kõige pikem kogemus nende hoolduses olevate autodega ja margispetsiifilised tööriistad ja teadmised olemas. Kuigi esinduse lukksepad võivad ka vahetuda ja flamekos, forssis või väike wolkaris tööd teha. Muidugi on ka juhtunud, et ei ole mõni asi hästi kokku pandud ja olen saanud sõbralikult need mured ka lahendatud. Seda on ka mujal töökodades juhtunud ja olen ise ka midagi auto juures valesti teinud.
Tüüpilised kuluosad on enamasti riiulis olemas.
Letitaga inimene on ka inimene. Kõiki koode ja põhjuseid ei tea ehk peast. Ja kui tootja ei ole jupile juurde kirjutanud miks jupp on vaja koos teisega vahetada siis leti inimene seda ka ise välja ei tohiks mõelda. Seetõttu peab ka arusaama, et mõni jupp on vaid komplektis ja eraldi vahetada näiteks ei saa ja ei müüda ka.
Kuna töötan ise autotööstuses siis tean kuidas need varuosa koodid muutuvad miljoni erineva põhjuse pärast. Kõige lihtsam neist näiteks plastmass juppidel. Ennem segasime ise värv ainet graanulitesse ja nüüd on tarnija poolt valmis segatud graanulid.
Varuosa kood muutus meil e pealt f'iks.

Ma olen isiklikult valinud esinduse, sest eelmine auto oli juba selline millega suvalisse töökotta ei sõida. Esindusel kõige pikem kogemus nende hoolduses olevate autodega ja margispetsiifilised tööriistad ja teadmised olemas. Kuigi esinduse lukksepad võivad ka vahetuda ja flamekos, forssis või väike wolkaris tööd teha. Muidugi on ka juhtunud, et ei ole mõni asi hästi kokku pandud ja olen saanud sõbralikult need mured ka lahendatud. Seda on ka mujal töökodades juhtunud ja olen ise ka midagi auto juures valesti teinud.

Tüüpilised kuluosad on enamasti riiulis olemas.
Letitaga inimene on ka inimene. Kõiki koode ja põhjuseid ei tea ehk peast. Ja kui tootja ei ole jupile juurde kirjutanud miks jupp on vaja koos teisega vahetada siis leti inimene seda ka ise välja ei tohiks mõelda. Seetõttu peab ka arusaama, et mõni jupp on vaid komplektis ja eraldi vahetada näiteks ei saa ja ei müüda ka.
Kuna töötan ise autotööstuses siis tean kuidas need varuosa koodid muutuvad miljoni erineva põhjuse pärast. Kõige lihtsam neist näiteks plastmass juppidel. Ennem segasime ise värv ainet graanulitesse ja nüüd on tarnija poolt valmis segatud graanulid.
Varuosa kood muutus meil e pealt f'iks.

Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
- Elevant
- Klubiline
- Auto: MB W124 E320/Jeep Grand Cherokee WK2/Honda CBR1100XX/VW Polo 9N3/Opel Omega A/VW Beetle 1200/MB S211 E320CDI T/Passat B6/Dodge RAM 1500
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 42 korda
Møller / Forss / Flameko
Meie esindusele on nimi tulnud Norra poolsest omanikust... Norra keeles(ka Taani keeles) hääldatakse Ø'd Ö'na. Ma saaks aru, kui keegi Møller oleks kirjutanud ja/või hääldanud, siis oleks see hoopis teine teema
Btw, samale omanikule kuulub ka Rootsi esindus, kes on täitsa ametlikult Møller Bil nimega. Meie omadel oli vaja lihtsalt jälle kuidagi erineda, seega ei saa ka öelda, et see oleks omaniku nõue...
Viimati muutis Elevant, 12 Mär 2021, 09:38, muudetud 2 korda kokku.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Møller / Forss / Flameko
Skodaga sai tordi kaasa mäletamist mööda. Kas pudel ka oli jään vastuse võlgu hetkel. Äkki oli, aga kuna peres seda kangemat kraami ei tarbita, siis see mingit emotsiooni ei tekitanud ja ka meelde kuidagi ei jäänud. Tort oli täitsa hea igatahes.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
- etnies858
- Moderaator
Møller / Forss / Flameko

Ja sul endal ei hakka pea ringi käima nüüd? Registreeritud Møller aga kodulehel ilutseb Møller. Mul hakkas küll paha, segadusse ajab.
Viimati muutis etnies858, 12 Mär 2021, 10:31, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Typo
Põhjus: Typo
-
- Veteran
- Tänanud: 74 korda
- Tänatud: 73 korda
Møller / Forss / Flameko
Kuidas siis kirjutama peab?etnies858 kirjutas: ↑12 Mär 2021, 10:08![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
and? Lõunakeksus nimi, registreeritud astri AS, et kumb see õige on?
Ja sul endal ei hakka pea ringi käima nüüd? Registreeritud Møller aga kodulehel ilutseb Møller. Mul hakkas küll paha, segadusse ajab.
Tallinna ümbruses saab minult ka tekstiilipesurit rentida!
- SanderSPS
- Tunnustatud
- Tänanud: 90 korda
- Tänatud: 337 korda
Møller / Forss / Flameko
Seesuur, et...päeva lõpuks ei oma ju tähtsust. Eesmärk on, et vestluskaaslane saaks aru millest jutt käib. Ilmselt saavad. Päriselt vaidlete sellise teema üle?
Aitan diagnostika/kodeerimisega VAS ja originaal Ross Tech Hex-Net kaabliga.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B7
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 9 korda
Møller / Forss / Flameko
Kui see tõesti nii suur mure on ja inimestele hinge läheb siis äkki suudab moderaator/administraator automaatse muudatuse seadistada nagu on tehtud sõnaga ku*at ehk ingel [VW Bot: "Keel korda!"].