Tere!
Lugu järgnev: 1.4 TSI Ecofuel mootoriruumis lõhnab bensiini järgi. Bensiini lõhna on tunda ka õlikorgi all ja summutis. Õlitase samas tõusnud pole.
Autol on varasemalt olnud probleem bensiinipihustitega, mis käisid puhastuses (Tartus, Autode Hooldekodu vms see koht oligi), üks, mida elustada ei õnnestunud sai asendatud kasutatuga. Bensiini pealt puterdamine päris korda ei saanud, sellest ajast saadik olen bensiini hulka pidevalt lisanud X1R bensiinipuhastit.
Kas kahtlustada ikkagi ühte või mitut lekkivat pihustit? Kõrgsurvepump on auto peal olnud 10-15 tuhat kilomeetrit (uus, Pierburg).
Terve aja, mis auto minu käes olnud on on vahelduva eduga esinenud ka P0420 veakood, lambda andurite diagnoosimise ja vahetamiseni veel jõudnud pole.
Kuidas edasi käituda? Otsejoones Forssi?
Ette tänades,
Joosep
VW Passat 1.4 TSI Ecofuel
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Tänatud: 1 kord
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 52 korda
Õlivahetus. Korralik diagnost. Mis ei eelda vaid kaabli külge panekut. Pihustite kontroll. Vajadusel uued pihustid.
Viimati muutis murkamarko, 30 Aug 2021, 19:23, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 5555üheksa6üks4
- Auto: B6 1.4tsi r-line 2010 tornado red
- Tänanud: 97 korda
- Tänatud: 25 korda
Ma nüüd kui endal pidin ühte vahetama, siis ka uurisin erinevaid võimalusi, aga nii töökoda kui ka pihustite pesijad lõpuks ikkagi kinnitasid, et uue ostmine tuleb lõpuks odavam kui ehku peale pesta või taastada. Veel odavam on muidugi vahest piisavalt bensuga sõita.
B6 1.4tsi🍅 & B8 2.0tsi❄️ IG @el.mumm