Golhv kirjutas: ↑04 Nov 2021, 11:01
Härra Põlts, miks külastada kasutuid, ülemakstud, ebakompetentseid, Tallinna füürereid , kui nad ju mitte millegagi hakkama ei saa, millele ma muidugi tugevalt vastu vaidlen. Äkki pingutad oma tööga veidi rohkem ja saad Norra esindustest oma muredele lahendused ja saaksid vb oma debiilsed sõnavõtud suunata kuskile kipsikruvisse või kui energiat peale tööpäeva ikka veel liiga palju üle siis suuna see kuskile mujale, tee sporti vms. See vihakõnede tulv ei ole okei ju. Miks peaks mõni "lösutis" üldse tahtma enam sinuga normaalselt suhelda?
Härra Viilop on täiesti õigel teel - ei olegi mõtet külastada ning loodetavasti seda vajadust ei tule ka. Kompetents on siiski mujal, esinduses on ainult mingid eluvõõrad pehmod jaburaid komme pildumas ning üksteisele baskini kilde rebimas.
Paistab, et ennast läbi naisteauto defineeriv vennike koos kambajõmmidega on ka ise oma vajakajäämistest teadlikud - ütleks keegi mulle, et ma oma tööd kehvasti teen, vaataksin esmalt, et kas väitel tõsi taga ning kas saaks tõesti midagi paremini teha. Kui süüdistus alusetu, kehitaksin õlgu ja kergitaksin kaabut.
See vihane ringkaitse aga, mida siit foorumist leiab hulgi, on järjekordseks tõestuseks, et esinduses töötavad need, kes mujal läbi ei lööks. Kui igale pretensioonile raevukalt peale hüpata, äkki suudate vähemasti endale ära valetada, et teil on seda kompetentsi, mida ka teemaalgataja miskipärast esindusest leidnud pole.