PTC kütteseade 1.4 TSI-le
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Naine kurdab, et auto salongi soojenemine võtab hommikul kaua aega (olgugi et on bensukas). Kas bensiinimootoriga VAG grupi masinatele paigaldati ka PTC kütteelemente ning kas sellisel juhul juba tehasest tuli ka kangem generaator/võimsam aku?
Kui piisab ainult kütteelemendi paigaldamisest, siis tasub kaalumist. Kui vaja ka generaator vahetada, siis läheb see lugu ebamõistlikult kulukaks.
Autoks VW Golf 6 1.4 TSI 90kw.
Kui piisab ainult kütteelemendi paigaldamisest, siis tasub kaalumist. Kui vaja ka generaator vahetada, siis läheb see lugu ebamõistlikult kulukaks.
Autoks VW Golf 6 1.4 TSI 90kw.
Viimati muutis Lutz, 05 Nov 2021, 09:04, muudetud 1 kord kokku.
-
- Veteran
- Tänanud: 74 korda
- Tänatud: 73 korda
Kas sa mõtled selle ptc all seda elektri radikat? Niipalju kui ma drive-t lapanud olen on silma hakanud, et B7 passatitele neid pandi nii tehasest kui ka ise ona garaazides.
Tallinna ümbruses saab minult ka tekstiilipesurit rentida!
Jah, elektriradikas lisakütteallikana salongi kiiremaks soojendamiseks. Allegrost saab neid küllatlki mõistliku hinnaga ja olengi hetkel kahevahel, kas võtta see retrofit ette või mitte.
-
- Veteran
- Tänanud: 74 korda
- Tänatud: 73 korda
Arvestades seda, et sealt suht kindlalt valmib ka väga õpetlik YouTube video siis mina kindlasti soovitaks retrofiti ette võtta
Lisaks saab ju naine ka soojema auto.

Tallinna ümbruses saab minult ka tekstiilipesurit rentida!
No midagi muud müstilist ei tee, kui et hakkab kohe sooja puhuma, mis on ka asja eesmärk.
-
- Huviline
- Auto: Seat alhambra
- Tänatud: 36 korda
Kui bensukas soojaks minna ei taha, siis vaata parem tehniline seisukord üle kõigepealt 
Pole ühegi bensukaga veel kunagi muret olnud, et soojaks minna ei taha. Ka talvel mitte.

Pole ühegi bensukaga veel kunagi muret olnud, et soojaks minna ei taha. Ka talvel mitte.
- links
- Klubiline
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 64 korda
Kui pikad sõidud on, et sooja salongi ei tule? Niisama tiksuma pole mõtet maja ette panna. 
Tallinnas pole veel erilist külma olnudki ja juba tahame lisaseadmeid külge pookida
Äkki paneks rohkem riideid selga?

Tallinnas pole veel erilist külma olnudki ja juba tahame lisaseadmeid külge pookida

Äkki paneks rohkem riideid selga?

- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
CAN juhtmisega radikas on üsna praak ja ei soovita.
Relee juhtmisega radikas mõistlikum, kuid seda juhib ECU. Peaksid kuidagi softi modima, et ECU sellega arvestaks.
Relee juhtmisega radikas mõistlikum, kuid seda juhib ECU. Peaksid kuidagi softi modima, et ECU sellega arvestaks.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Mis neil uuematel autodel veel saaks teha - termostaate äkki vahetada? Enne peaks ajust vaatama mis näidud sinna jõuavad.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Hahaa, väga hea arutelu on tekkinud. Esiteks soov ei ole tekkinud täna aknast välja vaadates, vaid juba mitu talve on see jutuks olnud. Nüüd talv jälle ukse-ees.
Teiseks auto on tehniliselt korras ja igapäevane kodu-töö-kodu on 20km.
Teema tõstatamisega soovisin leida kiiret ja mõneti ka veidi lihtsamat lahendust, kui kaabliga lisaküte või autonoomne ahi.
Teiseks auto on tehniliselt korras ja igapäevane kodu-töö-kodu on 20km.
Teema tõstatamisega soovisin leida kiiret ja mõneti ka veidi lihtsamat lahendust, kui kaabliga lisaküte või autonoomne ahi.
-
- Huviline
- Telefon: 5555üheksa6üks4
- Auto: B6 1.4tsi r-line 2010 tornado red
- Tänanud: 97 korda
- Tänatud: 25 korda
Ma golfist ei tea midagi, aga mu 1.4 läheb umbes täpselt sealt maalt soojals, kust ka gaasiga sõitma hakkab. Nii kilometri peale umbes. Ma nüüd ei usu, et golfil midagi kardinaalselt erinev oleks, seega ühinen hüpoteesiga, et salongiradikas ja termostaat võiksid olla alguseks 146% õigesti toimivad, enne lisadele mõtlemist.
Samas mul on eelmise omaniku poolt defa külge poogitud - ju ta ka külmetas)
Samas mul on eelmise omaniku poolt defa külge poogitud - ju ta ka külmetas)
B6 1.4tsi🍅 & B8 2.0tsi❄️ IG @el.mumm
-
- Klubiline
- Auto: Škoda Octavia 2.0TDI L&K 2018.a, Škoda Rapid 1.4TSI Sportline 2016.a
- Tänanud: 113 korda
- Tänatud: 44 korda
Vahet ei ole kui kiiresti Teie juba sooja saate
Point on, et Tema proua on soojalemb ja tahab, et saaks veel rohkem sooja, veel kiiremini 

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Siis on kütuse pealt käitatav eelsoojendi ja taimer abiks.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/