VW Passat 2014 aasta kesklukk
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Tere!
Probleem: suutsin teadmatult panna auto ustele peale turvasüsteemi. Ust puudutades või üks kord puldist vajutades avab vaid juhiukse. Teiste uste avamiseks pean puldist vajutama 2x. Kuidas ma saan selle süsteemi eemaldada, sest eelnevalt ikka avas ta puudutusest või võtmest kõik neli ust. Palun abi!
Probleem: suutsin teadmatult panna auto ustele peale turvasüsteemi. Ust puudutades või üks kord puldist vajutades avab vaid juhiukse. Teiste uste avamiseks pean puldist vajutama 2x. Kuidas ma saan selle süsteemi eemaldada, sest eelnevalt ikka avas ta puudutusest või võtmest kõik neli ust. Palun abi!
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Mis auto kasutusjuhend ütleb?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Veteran
- Tänanud: 785 korda
- Tänatud: 110 korda
Spido menüüdes saab seda sättida. Vähemalt 2012 passatil saab. 

Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
-
- Huviline
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
See ei saa ju miski muu olla, kui turvasüsteem? Naised suudavad uskumatuid asju...aga seda jama lahendada ma küll ei oska

-
- Veteran
- Tänanud: 785 korda
- Tänatud: 110 korda
Mul on täpselt sama küsimus, et kui niisama on puldi või spidoga saadud ühed seaded, siis samu tööriistu kasutades peaks saama tagasi ka.

Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!