Arvutiga keegi kindlasti ei vaatand, jah. Ma ei teadnudki, et rihmavahetuse puhul seda tegema peab. Aga mul suht sama, et on tunne, et justkui oleks teisiti midagi natuke, aga kindel ka pole. Vabalt võib ka olla, et kujutan ette.
Mis külaseppadesse puutub, siis lihtsamaid asju pole ju mõtet käia tegemas kohas, kus küsitakse vägevat tunnitasu. Antud juhul ma ei teadnud, et rihma vahetamisel peaks ka arvutiga pärast kontrollima. Arvasingi, et kui uus rihm saab samasse hambasse, siis kõik OK. Nüüd olen targem ja selleks ju need foorumid ka on.
Lisaks on endal kogemus, kus muidu korralikku tööd teinud "päris" töökoda (eelmisel autol puurisid ülekeeratud küünlapesa suuremaks ja panid sinna hülsi sisse) jättis mul rattapoldid lahti ja selle avastas just seesama külasepp. Samuti oli just hiljuti teine kogemus teise "päris" töökojaga, kus mul oli kuumkäivituse probleem. Kirjeldasin neile muret ja taheti, et viiksin auto sinna ja nad hakkaks diagnoosima. Hoiatati, et võib minna pikemalt. Leidsin ise siit foorumist lahenduse. Sain uue starteri 73 euriga ja külasepp pani selle 10 euri eest peale. Kusjuures, seda volksude kuumkäivituse probleemi pole mitte keegi kuulnud, kellega rääkinud olen. Suht kindel, et mõnes "päris" töökojas oleks korralikult maksnud vea otsimise ja tegemise eest.
Ehk, et igal pool tehakse vigu. Mõnda asja on ilmselt mõttekas külasepa juures teha, mõnda asja on mõttekas ise teha ja mõnda asja on mõttekas teha seal, kus on spets tehnika olemas. Ma mõtlen nii.