Sõites öösiti tuledega automaatrežiimil, kipuvad mõned veoautojuhid täistulesid vilgutama. Tuled tekitavad "musta kasti," pööravad, keeravad nagu peavad.
Palun kaas B8 omanike komentaare, kas teil ka nii või olen ma ainuke

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
No kui sina vastutuleva sõiduauto esitulesid piirde tagant ei näe, siis ei paista ka sinu omad teisele juhile silma. Veoki-/Bussijuhid istuvad paraku kõrgemal, kuid nende esituled on ikka sama madalal kui sõiduautodel ehk sina nende tulesid ei näe, aga vastu kütad täistulega kümpi. Kui kaamera ei näe keskpiirde tagant teise auto tulesid, siis ei oska ta ka seda sektsiooni välja lõigata.
Vastuväite puudumisel ja enda kogemusest eeldan, aga meibi ei mängi piire mingit rolli. Sel juhul ei tohiks küll DLA kuidagi mõjutada, kuna lõikab alt üles kogu sektsiooni mustaks ning selles osas vastu liikuvale juhile peaks tunduma sinu tuli lähitulena.
4 realiste puhul see minumeelest nii ongi jah, et ei pea ümber vahetama. Üldiselt need veokijuhid ongi, kes sellistel puhkudel tuledega mängima hakkavad.
See see kõige mõistlikum tegevus ongi, vahtida kellegi laternatesse ja oodata mingite tulede kustumist
Aga tahad öelda, et kui mul on seal veoka katusel kaks otse ette suunatud halogeenproset, siis need ei häiri Sind seal neljarealisel? Ma veits kahtlen.