Autot käivitades süttib õlituli ning vilgub ca. Kolm kuni 5 korda ja siis kustub ära....oskab keegi nõu anda?

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
JaanusVambola kirjutas: ↑27 Veebr 2022, 21:57 Õlisurve teema. Mul ühel audil sama motoga oli karteris sõel korralikult p*ska täis. Aitas selle puhastamine.
Kui ma ei eksi nüüd, siis on sellel motol üks õlivanni polt hooratta taga peidus. Ma tegin selle jaoks väikse nurga all võtme. Mul ka õlituli vilkus ainult külmaga. Kui õli oli juba vedel, siis jäi vilkumine järgi. Õlitule järgi ka tegelikult elada ei saa, sest esimese otsa Kia sorentodel hakkas õlituli põlema alles siis kui oli juba lootusetult hilja. Mingi tootjapoolne bläkk.
Õudne teema tõesti....täiesti kohutav.. Märtsis ka uus TÜV vaja sooritada ,kuid pole aimu ka kas saan ennem ülevaatuse tehtud ja ss laiali kiskuda selle karteri või ss kehvemal juhul tüv.lt läbi enne ei saagi kui see tuluke kadunud...samas ta vilgub vaid käivitusel 3-5xJaanusVambola kirjutas: ↑28 Veebr 2022, 06:49Kui ma ei eksi nüüd, siis on sellel motol üks õlivanni polt hooratta taga peidus. Ma tegin selle jaoks väikse nurga all võtme. Mul ka õlituli vilkus ainult külmaga. Kui õli oli juba vedel, siis jäi vilkumine järgi. Õlitule järgi ka tegelikult elada ei saa, sest esimese otsa Kia sorentodel hakkas õlituli põlema alles siis kui oli juba lootusetult hilja. Mingi tootjapoolne bläkk.
Tervist, no täna täheldasin ,et kellaplokk näitab ka service käivitusel , kahjuks ise oman vaid mingisugust nuudli-lõugade vag-com või pigem can obd2 vms , 85% koodid loeb ära ja ka kuvanud siiani (ka kustutada lasknud) , kuid antid juhul moodulis koodide sektor täiesti plank....