Mõned Teist siin on kindlasti kursis minu auto ostuga, kuna sellest kujunes pikk teema ostuabi all. Nimelt olen ma oma passatiga nüüd mõnda aega vuranud. Esimesed investeeringud hoolduse näol tehtud, kuid nüüd on tekkinud väike anomaalia. Nimelt kui auto seisnud pikemalt ja niiöelda külm käivitada, siis algul mootor puterdab ja jätaks nagu vahele. Mõnikord on kohe käima minnes tugevalt tunda, teinekord on ainult kergelt mõne minuti jooksul alates külm käivitusest tunda. Salongis istudes on tunda kuidas mootor nagu lonkaks/jätaks vahele. Hiljuti sai ka OBD eleveniga juures käidud siis ühtegi veakoodi polnud. Küünlad said just hoolduse käigus uued NGK Platinum.
Lisaks ma natuke viriseks ikkagi ka kütusekulu üle. Kuigi jah ma pole endiselt saanud üle sellest, et kuidas see auto vajutades edasi käib.

On kellegil mingeid mõtteid, mida võiks kontrollida? Googeldades leidub palju teemasi, kus klapid on tahmanud ja sellest sarnased probleemid. Küll aga on ju sellel mootoril lisapihustid, mis võiks seda probleemi ennetada?
Ette tänades
Sander