Irw. Kahjuks mitte. Ikka siis kui sõitu alustan.TiitRE kirjutas: ↑03 Nov 2019, 18:32Et kui sõidust tuled ja vaja näiteks parkida, paned ohukad peale, ronid välja, puhastad kaamera ja hakkad parkima v?![]()
Ma nii laisk, et ma tõmban kodus enne startimist korra kaamerast näpuga üle, kuid nagu juba mainisin, siis vesiste sügisilmadega suht mõtetu tegevus (kuiva ja külmaga püsib üsna kaua puhas, kuni satud soolaniiskele teele).
Passat B8 tagurduskaamera
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B7
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 9 korda
väga huvitav teema. Suur tänu, et jagasite kasulikku teavet, mida saate oma töös ohutult kasutada. jagan seda hea meelega oma sõprade ja kolleegidega.Samuti tahaksin pakkuda teile väga huvitavat saiti, kust leiate üksikasjalikku teavet igat tüüpi kaamerate ja kõige sellega seotud kohta. kindlasti meeldib see teile
Viimati muutis JohnWayne, 20 Veebr 2020, 22:21, muudetud 2 korda kokku.
- sygnus
- Huviline
- Telefon: +37256883021
- Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 M54B30 SMG '03
- Tänanud: 3 korda
- Kontakt:
Tere,
tooks teema ülesse. Otsest seost ja soovitust peale puhastamise või uue komplekti ostmist siit teemast välja ei lugenud. Kas kellelgi on veel sarnast anomaaliat olnud B8 Passatiga (pre-fl mudel) ja oskab nimetada vea võimalikku põhjust?
S.
tooks teema ülesse. Otsest seost ja soovitust peale puhastamise või uue komplekti ostmist siit teemast välja ei lugenud. Kas kellelgi on veel sarnast anomaaliat olnud B8 Passatiga (pre-fl mudel) ja oskab nimetada vea võimalikku põhjust?
S.
-
- Huviline
- Tänatud: 69 korda
Kuskilt venelaste saidilt jäi silma, et põhiprobleem on mingite valgest plastist juhikute kandiliseks kulumine.
Enda autol sama jama külmaga, aga pole veel leidnud viitsimist seda lahti nokkida. Olen juba harjunud külma ilmaga sõitu alustades kuulama, kas kaamera läheb kinni või käib õrn plõks ainult.
Enda autol sama jama külmaga, aga pole veel leidnud viitsimist seda lahti nokkida. Olen juba harjunud külma ilmaga sõitu alustades kuulama, kas kaamera läheb kinni või käib õrn plõks ainult.
- sygnus
- Huviline
- Telefon: +37256883021
- Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 M54B30 SMG '03
- Tänanud: 3 korda
- Kontakt:
Ok, tänud siinkohal kaasa mõtlemast ja vastamast. Olen proovinud (tõsi, küll suhteliselt vähe) otsida ka välismaa saitidelt, kus probleemi püstitusi on omajagu, kuid vastuseid siiski üldiselt mitte.twist kirjutas: ↑28 Dets 2023, 21:55 Kuskilt venelaste saidilt jäi silma, et põhiprobleem on mingite valgest plastist juhikute kandiliseks kulumine.
Sellest, nimetatud probleemist, nn "juhikute" kulumine, vastu aitab siis kogu märgisüsteemi väljavahetamine koos kaameraga, jah?