Bi-Xenon ei jää tööle
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Bi-Xenon ei jää tööle
Selline anomaalia et B6 Passatil kui sisse kaugtuled sisse lülitada siis põleb ainult kõrvalistujapoolne ca 3sek ja kustub ise ära. Kellal mingit katkist pirni ei näita, asi algas sellest kui külmadega aku täiesti tühjaks sai, sai antud lisavoolu ja peale seda hakkaski pull pihta. On kellelgi sarnast juhtunud ja kas oskate anda nõu kuskohast viga otsida?
Tänan...
Tänan...
Viimati muutis HawkHill, 13 Jaan 2024, 00:22, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: "karjumine" eemaldatud
Põhjus: "karjumine" eemaldatud
BI XENON EI JÄÄ TÖÖLE
Tänan, kas pingekõikumine võis seda teha? Lähi töötab ju ilusti ja seal kõik ühe pirni peal koos, värvi pole muutnud ka
- SanderSPS
- Tunnustatud
- Tänanud: 90 korda
- Tänatud: 337 korda
BI XENON EI JÄÄ TÖÖLE
Tõsta pirnid ringi. Saad ju teada töötava ballastiga kas pirn ise korras.

Aitan diagnostika/kodeerimisega VAS ja originaal Ross Tech Hex-Net kaabliga.
- JaanusVambola
- Huviline
- Tänatud: 39 korda
BI XENON EI JÄÄ TÖÖLE
Kuna lähituli näitab, siis ei saa ju asi olla pirni mittepõlemises vaid lihtsalt see klapp mis valgusvihku piirab hoopis trikitab. Või sain ma kuidagi valesti aru?
Mul endal trikitas bussil kaugtuli samamoodi millalgi ja siis sai lihtsalt uue tulede lüliti. Selle kust sa sisse ja välja saad tulesid lülitada.
Das auto? 🤣🤣🤣 Nope!
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
BI XENON EI JÄÄ TÖÖLE
Minu jaoks vääga segane seletus. Kuda saab täistule lülitades tuli kustuda kui pooltulega põleb. Pirni jaoks ei muutu ju midagi. Ainult katik regullib pool või täis tuli.
Lase auto kodeering üle tehase seadetesse, on ennemgi juhtunud, et pinge kõikumisega on kodeerigutes anomaaliaid tekkinud.
Lase auto kodeering üle tehase seadetesse, on ennemgi juhtunud, et pinge kõikumisega on kodeerigutes anomaaliaid tekkinud.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- SanderSPS
- Tunnustatud
- Tänanud: 90 korda
- Tänatud: 337 korda
BI XENON EI JÄÄ TÖÖLE
Ah ma ei lugenud jah põhjalikult probleemi. Muidugi kui lähikas põleb, siis ei saa kaugtuli mitte põleda. Hea tähelepanu juhtimine.
Aitan diagnostika/kodeerimisega VAS ja originaal Ross Tech Hex-Net kaabliga.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
BI XENON EI JÄÄ TÖÖLE
Mudugi võid proovida nn hard resetti > aku klemm 10 min maha
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Bi-Xenon ei jää tööle
Tere, tänud kõigile kaasa elamast, probleem selge nüüdseks, näitab katiku viga, ilmselt siis kas el mootor seal surnud või siis katik kinni kiilunud, nüüd siis vaja sukelduda sisse sinna, ehk saab liikuma selle uuesti.