Kuna täna on viimane päev pikendada, siis panen siia meeldetuletuse neile klubilistele, kes siis kas ei soovi enam pikendada või on ikkagi meelest läinud. @bumm @Colvana
MargusMatikainen-Tema enam ei soovi pikendada. @Ra1ts @SanderSPS @siven @Suzlik111 @tofetome @villuk @fD- @Puuriit
Viimati muutis Ristotu, 09 Mär 2024, 16:51, muudetud 9 korda kokku.
ompracing kirjutas: ↑08 Mär 2024, 20:08
No ja niimoodi ma siis bussist maha jäingi
Lihtsalt huvipärast küsiks, et kuidas on võimalik eirata kõiki foorumis erinevates postitustes avaldatud ja päises olevaid teateid ja e-meilile saadetud meeldetuletusi rohkem kui kuu aega järge? Äkki oleks mõni hea soovitus välja pakkuda, mida saaks klubi veel teha, et pikendamise info kõigile kohale jõuaks õigel ajal?
Täielikult süüdi. Aga minu puhul on peamiseks faktoriks totaalne ajapuudus. Lisaks tõsiasi ,et ma tavaliset
Kohe antud asjaga ei tegele (ehk maakeeli lükkan toimetuse homse varna). Ja kui siia liita veel see,et ekraaniaeg päevas ,võttes kõrvale tavalise eestlase, on suisa olematu ja kätkeb endas sisuliselt ainult tööalast tegevust, peaksid olema saanud enamvähem adekvaatse kuvandi mu raskest elust. (Ahjaa .. enda kuut ja poolt VW püúan veel ka ehitada/hooldada sel aal kui valdav osa valmistab järgnevat delfi kommentaari ette või hoopiski feissbukki midagi “vaimukat” trükkida). Vabandan kui kellelegi liiga tegin. Ja egas ma mingi suurem asi klubiline pole kaa.. pigem püúan toetada igal aaatal klubilist tegevust selle ruts-viiekümnega ning võimalusel ka osa võtta erinevatest kulgemistest. Peace