Liitun sinu klubiga. Näib, et mida jahedamaks ilm muutub, seda hullemaks hakkab asi minema. Pole veel talvel enda omaga sõita saanud, aga näib, et midagi head ei tasu sellest enam loota

Suvel sai see N75 klapp ära vahetatud, ja asi läks etemaks. Aga nii kui need "öökülmad" meile saabusid, siis hommikuti juba hoian tagumikku krampis, et kas nüüd ka sureb välja või mitte.
Aga seoses selle N75 klapiga... Suvel muutus minul minek märgatavalt etemaks, sujuvamaks. Mõtlesin sportlikust huvist sellest niidiotsast veel kinni võtta, äkki on kuidagi seotud. Sellel klapil on 3 voolikut. Vaakum, turbo geomeetria timmimine ja õhu pealevool. Õhu pealevool on vahetult enne MAFi, plaanis see seal ribadeks võtta ja puhastada, äkki on õhu pealevool takistatud või hoopis MAFis tõrge. Lisaks tahaks selle klapi voolikud kõik välja vahetada.
VCDS on tegelikult juba auto ostust saadik mul ka paagi kütusepumba mooduli viga sisse visanud. Kustutades tagasi ei teki, aga jooksvalt ikka muudkui ilmub tagasi. Seal võib mingi iva sees olla.
Variant on veel sidur. Plaan on selles aastas veel sidur+hooratas ära vahetada. Ehk annab see mingit tulemust.
Ja noh, kõige kurvem variant on mehatroonika ploki vahetus. Mis ta on.. 2000€?
Iseenesest olen terve google läbi tuhlanud. Lahendusi on leitud siduri vahetusega, mootori/käigukasti patjade vahetusega, meh ploki vahetusega, käigukastiõli vahetusega, pihustite vahetusega, veel mingi 4 asja. Aga samas olen ka leidnud teemasid kui on neid kõiki tehtud ja endiselt pole probleem kadunud. Keeruline katse-eksitusmeetodil asju lihtsalt välja vahetada, ei ole väga motiveeriv.