Akulaadija soovitusi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- vredestein
- Veteran
- Telefon: 5045339
- Auto: Derby Mk1 1980
- Tänanud: 119 korda
- Tänatud: 53 korda
Akulaadija soovitusi
Soovitan julgelt Victroni tarka laadijat
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
Akulaadija soovitusi
Tere
Üks vedeleb garaazis põrandal, üle 0,8 a laadimist ei tule. Umbes 3 aastat vana.
Sama probleemiga teisi inimesi ka.
Mina rohkem seda ei osta aga kunagi ju ei tea...
-
- Huviline
- Telefon: 5kolm423753
- Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 122 korda
Akulaadija soovitusi
Minul kasutusel see nùùd vist 4-5 aastat. Nii suvel soojaga kui ka talvel -25. Nii toas, kuuris, garaazis, vàljas kapoti all. Niisamuti laadinud kòike, atv, sòiduauto akud, suure matkaauto elamu akusi jne. https://www.autokaubad24.ee/et/tooted/t ... ija-12v-5a
.
- kraff
- Klubiline
- Auto: Passat B8 / Tiguan Allspace Highline
- Tänanud: 81 korda
- Tänatud: 45 korda
Akulaadija soovitusi
Endal on kasutusel Bosch C7. Ei saa küll öelda, et ajaga oleks kehvemaks läinud. Üks funktsioon, mida tahtsin, et laadija kindlasti omaks oli see, et saaks kasutada ka püsitoite allikana.
Akulaadija soovitusi
Praegu kahe vahel, kas Bosch C70 või vanahea Ctek MXS 5.0. Mõlemi saaks Amazonist hetkel ca 77e eest kätte.
Boschi plussiks ja samal ajal minu jaoks miinuseks 10A võimekus. Kardan, et äkki nt tsikliaku laadimiseks saab seda laadijat liiga palju olema? Kaalukausile annab juurde muidugi toiteallika funktsioon.
HInd tundub selles klassis päris kõva, muidu seal miski 100+ euro tuuri.
Ctek selle poolest vb natuke universaalsem oma 5A väljundiga. Temperatuuri kompensatsioon ka midagi, mida Boschil pole - kas see nii väga määrav muidugi ongi. Puudub küll kahjuks püsitoite võimalus, aga see võimalus vist algabki pigem sealt 10A ja suurematest laadijatest.
Edit: Läks 5A ctek loosi.
Boschi plussiks ja samal ajal minu jaoks miinuseks 10A võimekus. Kardan, et äkki nt tsikliaku laadimiseks saab seda laadijat liiga palju olema? Kaalukausile annab juurde muidugi toiteallika funktsioon.
HInd tundub selles klassis päris kõva, muidu seal miski 100+ euro tuuri.
Ctek selle poolest vb natuke universaalsem oma 5A väljundiga. Temperatuuri kompensatsioon ka midagi, mida Boschil pole - kas see nii väga määrav muidugi ongi. Puudub küll kahjuks püsitoite võimalus, aga see võimalus vist algabki pigem sealt 10A ja suurematest laadijatest.
Edit: Läks 5A ctek loosi.