DSG TCU Tune
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf MK7 GTD
- Tänanud: 10 korda
- Tänatud: 2 korda
DSG TCU Tune
Astusin nüüd ametlikult 7.5 GTI klubi liikmeks. Auto on äge, aga stock DSG+st ma pole vaimustuses. Taust on see, et tulin manuaal GTD pealt ja Normal modes sõites DSG uimab liiga palju .Pideval tunne, et käik vale ja ei saa piisavalt kiiresti minema. Sport reziimis on ta mõnus, ag igapäeva sõidu jaoks vb hoiab liiga kõrgel neid pöördeid.
Olen palju lugenud, et TCU tuneb muudab asja paremaks. Kus olete lasknud teha ja kuidas rahule olete jäänud? Kas ilma ECU tuneta on mõistlik seda teha?
Olen palju lugenud, et TCU tuneb muudab asja paremaks. Kus olete lasknud teha ja kuidas rahule olete jäänud? Kas ilma ECU tuneta on mõistlik seda teha?
-
- Huviline
- Auto: passat b8
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 56 korda
DSG TCU Tune
B7 peal läbi käidud tee - algselt oli plaan käsikäes ECU'ga teha TCU tuuning, aga TCU tuuning sai tehtud paar kuud varem. Igati väärt seda kulutatud raha, muudatusi oli mitmeid ning absoluutselt muutus kast paremaks (DQ250 TDI mootori küljes).
Kokku läks mul koos tagasisidega ca 5 erinevat faili käiku ning lõpptulemus hea - muutsin kõiki sinu kirjeldatud murekohti. Vb mingi riiulisoft ei anna oodatud tulemust, ma tegin välismaise tuuneriga koos.
Kokku läks mul koos tagasisidega ca 5 erinevat faili käiku ning lõpptulemus hea - muutsin kõiki sinu kirjeldatud murekohti. Vb mingi riiulisoft ei anna oodatud tulemust, ma tegin välismaise tuuneriga koos.
- karlj.
- Huviline
- Auto: Rs3 8y
- Tänanud: 10 korda
- Tänatud: 18 korda
DSG TCU Tune
Resetib käigukasti ära ja hakkab uuesti sōitja järgi kohanema. Vcdsi vōi obdeleveniga tehtav protseduur. Googelda dsg adaption.
DSG TCU Tune
Kuskil oli gaasipedaali põhjas hoidmise õpetus (seisva mootoriga), kas see ei pea paika?
Kuidas / kes võiks adaptsioonid teha 17a amarokile?
Kuidas / kes võiks adaptsioonid teha 17a amarokile?
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 149 korda
DSG TCU Tune
Pidas paika 20a tagasi - Audi A6 C5 tuleb meelde.
Mida sellega parandame? Amarokil on Aisini klassikaline automaatkast, mis on rahulikuma olemisega kui DSG.
Golf 7.5 GTI on DQ381 DSG kastiga. Sellele saab algsätted VCDS-ga teha niimoodi -> http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... ansmission (ärge laske end häirida DQ500 - DQ381 on selle derivaat ja protseduur on sama)