1.9l TDi 66kw AHU 1998 Volkswagen Passat B5 Õli-Surve tuli

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Mexaanik
Huviline
Telefon: 0
Auto: Volkswagen Passat B5 1.9TDI AHU 66kw 1998a.
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Mexaanik »

volksusees1 kirjutas: 30 Dets 2024, 20:23 said siis PM-i kaudu teada mis õli su enda autos kasutati, aga teistele ei taha enam öelda või millest üldse jutt käib?
15w40 oli pandud..
1.9 TDi AGR,ALH,AHU

Mexaanik
Huviline

teet82 kirjutas: 30 Dets 2024, 20:26 Kui panid 0.75-1.05 vahemikus lülituva rõhuanduri, siis see ongi 0.9bar andur, raske on aru saada sellest?
Mul on autoalane kõrgharidus TTK-st ja veerand sajandit töökogemust, kust sinu teadmised pärinevad?

Öeldakse, et mõnikord on targem vait olla, et mitte .... paista. Arvan, et sinu jaoks on praegu just see hetk!
Jälle arvab :D, erinevalt sinust, ei ole mul vahet mis paistab, kas päike või mina. Mille üle mina peaks häbi tundma? 1k tundmatu inimese ees, kellel pole õrna aimugi milline välja näen ? :D Seelge.
Tõesti tunnistan viga, tõsi 0.9 bar HALL lüliti läks vahele.
1.9 TDi AGR,ALH,AHU

Mexaanik
Huviline

teet82 kirjutas: 30 Dets 2024, 20:26 Kui panid 0.75-1.05 vahemikus lülituva rõhuanduri, siis see ongi 0.9bar andur, raske on aru saada sellest?
Mul on autoalane kõrgharidus TTK-st ja veerand sajandit töökogemust, kust sinu teadmised pärinevad?

Öeldakse, et mõnikord on targem vait olla, et mitte .... paista. Arvan, et sinu jaoks on praegu just see hetk!
Ära nüüd väga kurjaks ka saa. Tihtipeale inime kes hindab end üle, on just kõige madalamal..
Mina ei hakka sulle ütlema kust ma oma teadmised saanud, aga ilmselgelt mul neid rohkem, kuna ma sain vea korda, aga sa siiamaani seletad ;)
1.9 TDi AGR,ALH,AHU

Mexaanik
Huviline

Ära pea pikka viha ;)
Usun, et oled ajalugu, sest uus tehnika ja teadus tuleb alati juurde, sinu sajandi teadmine võib juba väga aegunud olla, ning see tihtipeale viibki inimese foorumisse ära, sest tööl pole temaga midagi suurt teha..

Võin nii palju öelda, et ma ei olnud selle sõiduki kapotti lahti teinud, vaid suur tuhin tuli seda vwklubi foorumit külastada, lootes, et siin on viisakas sisu. Oleksin kindlasti ilma foorumita hakkama saanud, aga tänu selle postitusele leiavad just need abi kellel tulevikus või juhtumisi antud momendil sama viga on.
klähv-klähv-klähv..

Mul pole 1 eriala, vaid 3.. Varsti tuleb juurde ..
1.9 TDi AGR,ALH,AHU

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Uskumatu, loodame, et nii järsul ülessööstmisel sul tiiva suled ära ei kõrbe.

Oota ainult, kui t6nis kaineks saab, siis saad teada kui kõva mees sa tegelikult oled.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Mexaanik
Huviline

Juss teab :D
Sa pole veel kaineks saanud siis?
Või teil Tõnuga kainenemis võidu käib?
1.9 TDi AGR,ALH,AHU

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Küll ma tean :)
Aga selleks, et kaineks saada, tuleb ennem täis juua. Pole viimasel ajal eriti õnnestunud. Tudu tuleb ennem peale ;)
Viimati muutis jussike, 30 Dets 2024, 22:44, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Mexaanik
Huviline

Hea küll. Ära muretse minu sulgede pärast – mul on varuks ka tulekindlad tiivad. Aga sina hoia piiblist kinni, muidu äkki lendan nii kõrgele, et pead binokliga järgi vaatama. 😉
1.9 TDi AGR,ALH,AHU

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Aamen.

Kasutaja avatar
Ra1ts
Huviline
Auto: VW Arteon 2.0 R-Line TDI 140kw 4motion
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 42 korda

Lugemata postitus Postitas Ra1ts »

jussike kirjutas: 30 Dets 2024, 21:59 Küll ma tean :)
Aga selleks, et kaineks saada, tuleb ennem täis juua. Pole viimasel ajal eriti õnnestunud. Tudu tuleb ennem peale ;)
Äkki on valamisel rõhk liiga madam? :roll:

waithboy
Huviline
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas waithboy »

Vahepeal oli rahulik (palatis). Nüüd jälle hoog peal. :lol:

MustVälk
Veteran
Tänanud: 784 korda
Tänatud: 110 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

Mexaanik kirjutas: 30 Dets 2024, 20:04
MustVälk kirjutas: 30 Dets 2024, 18:53
jussike kirjutas: 30 Dets 2024, 18:17 Ega sa t6nise vend pole?
Tekst on ilus puhas ja selge. :)

Mexaanik ära võta kõike nii isiklikult. Lihtsalt raske on läbi foorumi diagnoosida ja mõne inimese kirjutamis oskus ei ole just parim. :)

Tore kui korda said ja jätsid ka vastuse foorumisse. Ilus kena informatiivne teema. :)

PS. Nendele kes arvavavad, et õlirõhku üldse ei ole. Selline mootor teeb vaid koll-koll-koll-kaputt!
Ei tea ühtegi Tõnist :D ...
Ei võta isiklikult, ning kirjutamis oskuses probleeme pole, kuid lugemises küll on, üks üleval siiamaani arvab, et paningi 0.90 barrise lüliti vahele :D ..
Mulle pigem pakub nalja, see üks ja sama vend loeb juba 3 postitust valesti :D .. Komöödia pigem, muud midagi.. Tänapäeval ei tohiks üldse internetis kurjaks minna, tuleks seda huumorit nautida.
Selles suhtes, et kui sa ise kused kellelegi pähe ja naerad teiste üle, siis ära imesta kui sinule vastatakse samaga. ;)
Üks kurikuulus foorumi kasutaja t6nis3 käitub samamoodi.

See on tehniline foorum mitte mingi ära panemise koht.
Ja siin mõni tark inimene nagu teet ja jussike võiksid ka paremini juba teada kuidas siin suhelda tuleks! :)

mexaanik ja teet lihtsalt räägite samast asjast, aga erinevate kodupäraste nimedega. :)

PS. Minu isiklik kogemus, et vahet ei ole kus oled hariduse saanud ja millise hariduse. Lisaks vahet ei ole kaua oled mehaanik olnud kuskil.
Alati saab jääda viisakaks ja suhelda normaalselt. Alati saab juurde õppida. Ja alati leidub inimesi kes on targemad ja kellel on rohkem kogemusi. :)

PPS. Kasti koodi küsiti, et seal võibolla on mingi nüanss kui on segane, et mis andurit täpselt vaja. Aga küsija suu pihta ei lööda. Kuigi see on vähetõenäoline, et seal mingi vahe peaks olema. :)

Lugupidamisega
Siim
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!

Mexaanik
Huviline

Tere, Siim!

Suur tänu vastuse eest ja põhjaliku selgituse eest. Soovin siinkohal rõhutada, et mul ei ole mitte mingisugust viha ega pahameelt kellegi vastu. Minu arvates on foorum just selleks, et jagada teadmisi, arutada tehnilisi küsimusi ja leida koos lahendusi. Kui minu sõnumitest jäi vale mulje, siis vabandan – kindlasti ei olnud see minu eesmärk.

Ma hindan väga kõiki, kes vastasid ja aitasid kaasa mõelda. Olen tõesti rõõmus, et leidsin probleemi enne, kui ise sügavamalt uurima hakkasin. Samuti hindan vanema generatsiooni kogemusi ja teadmisi väga kõrgelt, sest just tänu neile on meil nii palju, millest õppida.

Olen veendunud, et mõnikord võivad arusaamatused tekkida mitte kirjutaja, vaid lugeja tõlgenduse põhjal. Loodan, et suudame siin alati üksteist toetada ja oma kogemusi jagada, sest see ongi foorumi olemus.

Aitäh veel kord kõigile, kes kaasa mõtlesid!

Lugupidamisega.
1.9 TDi AGR,ALH,AHU

Mexaanik
Huviline

Lisan, et aasta lõpp on lähenemas, ja tahan soovida kõigile rahulikku vana aasta lõppu ja ilusat uut aastat! Uus aasta annab alati võimaluse olla parem, mõista rohkem, ja mõelda, et elu ei ole ainult viha ega pahameel.

Kõik, mida ma olen kirjutanud, oli mõeldud pigem lõbusaks ja heatahtlikuks sõnajagamiseks, mitte kellegi solvamiseks või halbade emotsioonide tekitamiseks. Ma mõistan, et erinevad generatsioonid tõlgendavad asju erinevalt, ja vahel tekivad seetõttu arusaamatused. Loodan, et kõik saavad aru – see kõik oli lihtsalt sõnade jagamine ja väikese huumoriga vürtsitamine.

Jah, mul on teadmisi, peamiselt IT valdkonnas – programmeerimine, veebisaitide loomine, väikeste lõbusa koodide kirjutamine, et näha, mis juhtub. Mehaanika kogemust on mul umbes 10 aastat, ja ma tean, et see ei ole võrreldav vanemate generatsioonide sügavate teadmistega. Samas on definitsioonid ja lähenemised tänu uuele infole ja tehnoloogiale sageli erinevad.

Soovin kõigile, et uus aasta tooks rahu, mõistmist ja rohkem positiivsust meie suhtlemisse. Jagame teadmisi, aitame üksteist ja oleme avatud uutele ideedele!

Parimate soovidega,
Mexaanik
1.9 TDi AGR,ALH,AHU

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Lõpp hea kõik hea...
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Suletud

Mine “Diislid”