VW PASSAT B8 R-LINE 2.0TSI 2016 - zephys

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
zephys
Huviline
Telefon: 5555üheksa6üks4
Auto: B6 1.4tsi r-line 2010 tornado red
Tänanud: 96 korda
Tänatud: 25 korda

VW PASSAT B8 R-LINE 2.0TSI 2016 - zephys

Lugemata postitus Postitas zephys »

Headele lastele toob jõulutaat kuuse alla kingitusi, ma olin eriti tubli ja novembris premeerisin ennast ise ühe teatud-tuntud ilusa valge universaaliga.
Ehk tõin @aus passati pealinna. Siia võiks tegelikult lingi jätta tema teemale, et olemasolevat ja tehtut mitte ümber jutustada.

Mõte tekkis kunagi suvel, et tahaks enne maksufestivali tomatiauto välja vahetada. Kuna diislit ma endiselt ei tahtnud ning elektrikuks ka pole veel hakanud, jäi valikusse vana hea bensiin, ning kuna esiveoga olen suutnud igal talvel tõkkepuu alla kinni jääda, siis tahtsin nelikut ka, mis koos eelarvega piiras valiku VAG puhul B8 pre-fl ja superbi 2.0 206kw-ga või 162kw alltrackiga. Mingid seosetud mõtted varustuse kohta olid ka - nagu disco pro ja digikellad, panoraami pigem ei tahtnud (kuigi tagumine rida arvas, et ikka peab olema), r-line iseenesest mõistetavalt ka passati puhul.

Nüüd konkreetse isendi juurde - esimese vaatamise ja tutvumise tegin kunagi suve lõpus, sealt edasi, olles veendunud, et see ongi see, mida ma tahan, toimus mõningane võitlus iseendaga, et saada kooli asjad sinnamaale, et oleks ikka põhjust ennast premeerida, ning samal ajal otsides ja vaadates veel teisi variante, mida oli eesti turul kaduvväike hulk.
Novembris sai lõpuks otsus tehtud ja auto vahetas omanikku, siinkohal tahaks tänada Steni, kes viitsis suhelda ja seletada, ning auto eest ka müügilainel olles piisavalt hoolt kanda, et uuel omanikul vähem muresid oleks.
20241105_170529.jpg
Nüüd, kui esimesed 1000km läbitud, saab juba mingeid muljeid jagada)
Ennekõike on peale tomatiautot tegemist oluliselt kiirema ja lisade rohkema sõidukiga - esialgu vajas harjumist, õnneks on inimesed interneti välja mõelnud minusuguste fossiilide paremaks orienteerimiseks menüüde ohtruses. Automaadiga pidin ka sõitma õppima.
Kohe peale ostu keris 240k kellale ning auto sai vastava suure hoolduse, koos kõikide vajalike vedelike vahetustega. Lisatööna karteri tihendi vahetus.
Sõita on tõeliselt mõnus ning nüüd, kui viimastel päevadel on olnud ka päris talve, sai lõpuks ka neliku rõõme nautida. Suunurgad on endiselt kiirendades kõrvuni.
Teised reisijad ja abikaasa kiidavad heaks ning naudivad ka täiega - naisele meeldivad juhiabid ja weba, lastele pano, uste kardinad ning multikad ekraanil.

Aga nii nagu @aus avastas kunagi, et tal auto tagumiste peatugedeta ja täitsa esiveoline, ei pääsenud ka mina teatud ebasoodsast tähtede seisust kasutatud auto ostuga. Nimelt "saatana sigitis" ehk panoraam otsustas, et see hooaeg tema enam kuivalt ei sõida, lekkides tugevama vihmaga taha, ning et sellest vähe oleks, sain ma pano rulood liigutada ka täpselt 0 korda, enne kui see katki läks. Aga uus ruloo ja uued äravoolud ning show läheb edasi.
20250107_113520.jpg
Hetkel ls 241kkm.
20241231_122219.jpg
B6 1.4tsi🍅 & B8 2.0tsi❄️ IG @el.mumm

Sellel teemal on 32 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.

Registreeru Logi sisse

Vasta

Mine “Huviliste autod”