Vw Passat B8 kaugtulede assistent
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56475811
- Auto: Vw Passat B8
- Tänanud: 5 korda
tere.
lugu selline, soitma hakates lööb märgutule põlema damper fault, seejärel tuleb ette error:cornering light(AFS). peale selle enam kaugtulesid automaatselt ei vaheta.
vahetasin esiamordid ära kuna tundus et asi nendes aga vist seal miskit veel, aga ei saa enam aru mida vahetada, äkki targemad mõistavad.
P162400 Requirement - Malfunction
Lamp On - Active
C103407 Left Front Level Control
System Sensor - Mechanical
Malfunction
C103515 Right Front Level Control
Sensor - Open Circuit/short
Circuit To B+
lugu selline, soitma hakates lööb märgutule põlema damper fault, seejärel tuleb ette error:cornering light(AFS). peale selle enam kaugtulesid automaatselt ei vaheta.
vahetasin esiamordid ära kuna tundus et asi nendes aga vist seal miskit veel, aga ei saa enam aru mida vahetada, äkki targemad mõistavad.
P162400 Requirement - Malfunction
Lamp On - Active
C103407 Left Front Level Control
System Sensor - Mechanical
Malfunction
C103515 Right Front Level Control
Sensor - Open Circuit/short
Circuit To B+
- volksusees1
- Huviline
- Tänatud: 3 korda
mootori tule viskas ka põlema siis? vasakul see anduri liigend vbl lahti või viltu ja paremal juhe katki
- SanderSPS
- Tunnustatud
- Tänanud: 90 korda
- Tänatud: 337 korda
Ma ei saa nüüd aru. Tavaliselt on 4 loodi ju DCC pillidel. Ehk siis mis amort pandi mida tehti? mis auto on muidu? Aga jah viga otsi loodidest ja vaata mis valesti on. Mechanical failure ütleb suht selgelt, et noh....katki.
Aitan diagnostika/kodeerimisega VAS ja originaal Ross Tech Hex-Net kaabliga.
- SanderSPS
- Tunnustatud
Teine rida. esimene postitus. Tehti just sillatöid:D
- kraff
- Klubiline
- Auto: Passat B8 / Tiguan Allspace Highline
- Tänanud: 81 korda
- Tänatud: 45 korda
-
- Uustulnuk
- Auto: VW Passat / 2.0 TSI / 162kW
- Tänatud: 1 kord
Hei!
Ei oska öelda, palju sellest infost kasu, aga mul oli suvel sarnane juhtum. "Damper fault" küll ette ei visanud, aga "Error:cornering light(AFS)" oli ees. Kõik kurvituled jm jutud töötasid, aga DLA (dynamic light assist) ei töötanud (autom. kaugtulede töö). Vasak tulelood läks vahetusse. Diagnostika + vahetus jm kokku 176€ esinduses, seega üsna mõstlik hind ma usun. Mul oli veel selline valik, et A-varuosa oli küll vaid miski mõnikümmend € kallim, aga selle tellimisega oleks mõned päevad aega läinud, aga B-varuosa oli koheselt olemas, seega lasin selle panna aja kokkuhoiu mõttes.
Loodan, et infost oli abi
Ei oska öelda, palju sellest infost kasu, aga mul oli suvel sarnane juhtum. "Damper fault" küll ette ei visanud, aga "Error:cornering light(AFS)" oli ees. Kõik kurvituled jm jutud töötasid, aga DLA (dynamic light assist) ei töötanud (autom. kaugtulede töö). Vasak tulelood läks vahetusse. Diagnostika + vahetus jm kokku 176€ esinduses, seega üsna mõstlik hind ma usun. Mul oli veel selline valik, et A-varuosa oli küll vaid miski mõnikümmend € kallim, aga selle tellimisega oleks mõned päevad aega läinud, aga B-varuosa oli koheselt olemas, seega lasin selle panna aja kokkuhoiu mõttes.
Loodan, et infost oli abi

- SanderSPS
- Tunnustatud
Eino ilmselt ongi loodid läbi. Lihtsalt selle vahetus on väga lihtne. Enamasti saab sellega kanali või tõstuki peal ikka hakkama. Vb keerab mõne poldi pooleks ja siis 10 minute job 2 hours job nagu ikka, aga still. Diagnoos on ju selge. VB siin suuremate lumesajudega nihutati loodid kuskile ära silla küljest või munakas kinni või pooleks see liigend. Viska pilk peale.
- volksusees1
- Huviline
ekraani peal võis küll silme ees olla, aga täpset koodi ennast peab juhtmega lugema ning 175 euri sellise asja eest oleks nagu 3x liiga palju juba
-
- Uustulnuk
- Auto: VW Passat / 2.0 TSI / 162kW
- Tänatud: 1 kord
Jah, usun, et kui sa ise tegeled selliste (auto) elektroonika remondi + diagnostikaga ja mõõteriistad olemas, sh kanal/tõstuk, mida vajadusel kasutada, siis ongi koodi lugemine + pisiremont jm endal võimalik teha. Aga kui ma pean silmas, et läksin esindusse ja ootetööna läks 30min aega ja ka varuosa oli kohapeal olemas, siis kokkuvõttes soodne hind. Võimalik, et seda tuleloodi oleks saanud remontida (on ju teada värk, et esindused pigem tellivad alati uue jupi, kui vana lapivad), siis oleks ehk mingi sääst, aga uue B- varuosa tuleloodi hind (küll väikse esinduse juurdehindlusega) oli juba miski 115+km ja kui nüüd arvestada, et hakkad ise diagnoosima ja siis soodsa hinnaga kasutatud v uut varuosa otsima ja siis seda tellima või ostma minema - tohutu ajaline lisakulu enamasti. Igatahes jutt, kuidas 175€ oli miski 3x liiga palju on ilmselgelt liialdatudvolksusees1 kirjutas: ↑15 Jaan 2025, 17:19ekraani peal võis küll silme ees olla, aga täpset koodi ennast peab juhtmega lugema ning 175 euri sellise asja eest oleks nagu 3x liiga palju juba

Lp!
- volksusees1
- Huviline
b8 oma maxab eriti max 40 euri, aga samas võivad mõlemad vead tegelikult kiibi enda urgastes ka tekkida, niiet vbl ikka 2tk neid vaja
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Mis sa käid varuosi kuskilt varastamas või?volksusees1 kirjutas: ↑15 Jaan 2025, 18:39 b8 oma maxab eriti max 40 euri, aga samas võivad mõlemad vead tegelikult kiibi enda urgastes ka tekkida, niiet vbl ikka 2tk neid vaja
Molleri letihind B8 loodil on 237.22€ km-ga
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....