Tegin eile liikmelisuse pikendamise ostu ning koheselt saabus meilile tellimus. Kuna arvet ei järgnenud siis piilusin täna e-poodi ja ennäe - arve oli seal olemas (samuti eilse kuupäevaga!). Samas on kiri poes üleval et tellimuse olek on ootel? Huvitav miks arve meilile ei saabu kui e-poes on see juba eelmise päeva seisuga olemas?
NB! Samas avastasin nüüd et e-poes oleval arvel pole pangarekvisiite e. selle alusel ei saa maksta?! Ostu tehes valisin makseviisiks pangaülekanne. Kas pean siiski veel ootama, et korrektne arve millalgi meilile saabuks (kus on ka pangarekvisiidid peal)?
Tänud ette!
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tegin minagi liikmelisuse pikendamise tellimuse 10.01 ning samuti on tellimus "ootel". Mingi PDF kujul arve on e-poes olemas, kuid selgeltnägija võimete puudumisel ei suuda seda tasuda. Olen paar e-maili ka mingitesse kohtadesse @vwklubi.eu aadressidele saatnud, kuid kahjuks vastust pole laekunud.
Ehk kas tegemist on mingi üldise süsteemi "featuuriga"?
Ilmselt siis juba tehtud pdf arvete template poes ei uuendata, aga edaspidi peaks jalus olema olemas.
Kellel arved poes olemas ja jalus puudub, siis neile https://vwklubi.eu/kontakt/
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi?Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
Kusjuures Samzik mul kõrval eile kirus ja vandus, et miks endiselt selline keeruline süsteem.
Ma hakkasin ka vaatama ja olin valmis, et ei ole just lihtsaim. Aga oli ka täitsa olemas võimalus kohe kaardi info sisestada ja ma ei pea kuskil pdf otsima või meilile arveid tellima. Eriti kui mul selle arvega ei ole peaaegu mitte midagi teha.
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
argo kirjutas: ↑24 Jaan 2025, 08:40
Meilile tuli lihtsalt tellimuse oleku teavitus. PDF arvet e-mailile ei tule, see jääb poodi sinu profiili alla.
Jepp. Nüüd teavitus, et tellimus töödeldud.
Vabandan, minu viga, ei jõudnud varem töödelda neid arveid, 5-le inimesele saatsin nüüd ka eraldi veel meili, kes arvet äkki ei saanud ja oli maksmata veel.
Kaardi maksega on tõesti vist kõige lihtsam, siis ei pea muretsema kas arve tuleb meilile või mitte.
argo kirjutas: ↑24 Jaan 2025, 08:40
Meilile tuli lihtsalt tellimuse oleku teavitus. PDF arvet e-mailile ei tule, see jääb poodi sinu profiili alla.
Jepp. Nüüd teavitus, et tellimus töödeldud.
Vabandan, minu viga, ei jõudnud varem töödelda neid arveid, 5-le inimesele saatsin nüüd ka eraldi veel meili, kes arvet äkki ei saanud ja oli maksmata veel.
Kaardi maksega on tõesti vist kõige lihtsam, siis ei pea muretsema kas arve tuleb meilile või mitte.
Ei sa ei pea vabandama.
Lihtsalt mul ei ole ka vaja neid teavitusi.
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
Teade meilile:
Tere jälle, xxxxx!
Oleme Sinu tellimusega lõpule jõudnud ja see antakse kohe-kohe kullerile üle. Me loodame, et Sa oled sellega rahul. vwklubi.ee meeskond tänab Sind usalduse ja toe eest ning me oleme siiralt rõõmsad, et leidsid endale sobiva toote.
Jääme siis kullerit ootama!
/tegelt niisama norin.../
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
GTI kirjutas: ↑24 Jaan 2025, 16:14
Teade meilile:
Tere jälle, xxxxx!
Oleme Sinu tellimusega lõpule jõudnud ja see antakse kohe-kohe kullerile üle. Me loodame, et Sa oled sellega rahul. vwklubi.ee meeskond tänab Sind usalduse ja toe eest ning me oleme siiralt rõõmsad, et leidsid endale sobiva toote.
Huligaan kirjutas: ↑25 Jaan 2025, 16:52
Aga tundub et peangi ootama, millal Risto mu juurde kaardimakse terminaliga tuleb, mul ei ole ligipääsu e-poes sellele osale
Kuda sul ligipääsu pole :O hmmmm.... seda peab kohe uurima, et millega sa kellegi välja vihastasid, et sa enam e-poodi vormistama minna ei saa
Aga tundub et peangi ootama, millal Risto mu juurde kaardimakse terminaliga tuleb, mul ei ole ligipääsu e-poes sellele osale
Kuda sul ligipääsu pole :O hmmmm.... seda peab kohe uurima, et millega sa kellegi välja vihastasid, et sa enam e-poodi vormistama minna ei saa
A kus ma tean miks ei ole, ma täna mõtlesin et olen hea inimene ja teeks pikenduse.... vot ei tee nüüd
Kui nupp ei jaga, siis käed korrutavad või rahakott astendab.
A kus ma tean miks ei ole, ma täna mõtlesin et olen hea inimene ja teeks pikenduse.... vot ei tee nüüd
Et juba varakult arvame sind välja siis, noup, nii lihtsalt ei pääse