Arteon SB Hybrid 115+55=160KW 2021 - jussike

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Arteon SB Hybrid 115+55=160KW 2021 - jussike

Lugemata postitus Postitas jussike »

No nii.
Olen pea kaks nädalat saanud sõita, aga olgem ausad Passat oli parem, mis siis, et oli 4 a vanem.
Mis kõige enam häirib on see iste, no ei saa seda head asendit kätte ja see peatugi, milleks see panna kui sinna pea ei ulatu?
Teine jube asi on need rooli haptilised nupud. Kui selle inseneri kätte saaks, pistaks tõesti näpud sahtli vahele, et rohkem sellist jama ei toodaks. Pealegi on need nupud äärmiselt ebaloogilise asetusega võrreldes B8-ga. Intuitiivselt ilma jälgimata pole lihtsalt võimalik neid kasutada.
Seega do-do listi kaks esimest kohta hõivavd el istmed ja normaalsed rooli nupud.
Lisanduvad ka tagumised radarid.
Muud sexi pole vist juurde vajagi.
Kui siis olude sunnil äkki 360 kaamera, kuna juba sebitud mäluga peeglid olid kogemata kaameratega, esi kaamera ka tegelikult pm olemas, ainult juhtmed ja juhtplokk vaja sebida.
Mis hübriidi puudutab, siis sellest veel aimu ei saa. Laen kodusest 220 võrgust, iga kord on tulemuseks erinev range 29-36 km, vb kui võimsamat laadijat kasutada tuleb ranget rohkem.

Aga mis siin enam viriseda, inimene pidi ju kõigega harjuma. Pealegi ma ise vabatahtlikult astusin sinna lõksu ju....

Paar pilti kah, mida ma laiskusest loomulikult ise pole teinud
191906199.jpg
191906131.jpg
Viimati muutis jussike, 04 Jaan 2025, 09:27, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Sellel teemal on 94 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.

Registreeru Logi sisse

Vasta

Mine “Huviliste autod”