Passat B8
Panoraam katuseluuk enam ei toimi. Näib, et moodul kutu, kuna isegi arvutiga ei saa sellele ligi. Annab vea, et pole kommunikatsiooni.
Nüüd on küsimus, et kuidas ma sellele ligi saan? On kellelgi kogemust?
VW manual ütleb, et peab klaasi eest võtma. Aga kuna moodul kutu, siis ma ei saa isegi päikesesirmi liigutada, rääkimata klaasi eemaldamisest. Kui ma lae eemaldan, kas ma siis saan sellele ligi? VW manualist ei saa aru, kas alt saab sellele ligi või ainult pealt.
Katuseluugi moodul
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- SanderSPS
- Tunnustatud
- Tänanud: 90 korda
- Tänatud: 337 korda
Katuseluugi moodul
Klaasi ehk katuseluugi klaasi? Seda peab saama manuaalselt mingi kuuskandiga lahti keerata lambi mooduli alt.
Aitan diagnostika/kodeerimisega VAS ja originaal Ross Tech Hex-Net kaabliga.
Katuseluugi moodul
Võimalik. Võiks nagu olla. Aga kas päikesesirmi mootor ei peaks taga olema? Sellele ma ligi ei saa. Klaas on ikkagi ju alt üles fikseeritud.
Ehk siis lõpuks on ikkagi küsimus, et kust poolt ma sellele moodulile ligi saan...
Ehk siis lõpuks on ikkagi küsimus, et kust poolt ma sellele moodulile ligi saan...
-
- Huviline
- Telefon: 5555üheksa6üks4
- Auto: B6 1.4tsi r-line 2010 tornado red
- Tänanud: 97 korda
- Tänatud: 25 korda
Katuseluugi moodul
Kui mul rulood vahetati, siis pildi pealt tundub, et ruloo mootor on ikkagi eespool. Vt äkki on abiks. Aga ma ei usu, et muud varianti oleks, kui hakata tagant poolt vaikselt lammutama, kui lagi maas, siis vast saab aru, kuidas edasi ligi pääseda.
Keegi hea inimene võiks muidugi etkast järgi vaadata.B6 1.4tsi🍅 & B8 2.0tsi❄️ IG @el.mumm
- SanderSPS
- Tunnustatud
- Tänanud: 90 korda
- Tänatud: 337 korda
Katuseluugi moodul
Mulle küll ei meeldi ennast korrata, aga Laemooduli all on kõikidel autodel emergency open olemas. Vahet pole mis pano sul on.
Lambi esimene video. Hakka kruttima ja siis vaata mis kinni jääb. ma pakun puusalt, et koos kardinaga kerib maha.
Lambi esimene video. Hakka kruttima ja siis vaata mis kinni jääb. ma pakun puusalt, et koos kardinaga kerib maha.
Aitan diagnostika/kodeerimisega VAS ja originaal Ross Tech Hex-Net kaabliga.