Hetkel on jah kahjuks ainult üks default-disain. Peatselt tuleb hääletus sobivaima disaini leidmiseks.Tuunikala kirjutas:Küsiks, et kas erinevad foorumi disainid kadusid ära ja alles on see tavaline sinine ainult, või on see valiku asukoht muutunud? Sai mustaga harjutud lihtsalt, et kui võimalik, muudaksin hea meelega tagasi.
Mured/Ettepanekud/Lahendused
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Re: Mured/Ettepanekud/Lahendused
-
- Huviline
- Telefon: +37253585562
- Auto: VW Corrado VR6, Opel Omega V6
Ahhaa, tore teada. Siis ma ei aja seda mööda seadeid taga. 
Jään siis ootama hääletust.

Jään siis ootama hääletust.
Petzo: "Täpsustan: kuskil pole nii vigast golfi. :D"
- Mattias
- EVWK juhatus
- Auto: G3 1.8T,Passat B5.5 1.9TDI
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 51 korda
Ma tahaks loota, et valikuvõimalus heledama ja tumedama puhul jääb ikka alles.
HawkHill kirjutas:Hetkel on jah kahjuks ainult üks default-disain. Peatselt tuleb hääletus sobivaima disaini leidmiseks.Tuunikala kirjutas:Küsiks, et kas erinevad foorumi disainid kadusid ära ja alles on see tavaline sinine ainult, või on see valiku asukoht muutunud? Sai mustaga harjutud lihtsalt, et kui võimalik, muudaksin hea meelega tagasi.
G3 1.8T teema | Disain ja muud tegemised: UnitedDesign&Code | Ühel õigel autohuvilisel on pool autot koguaeg toas.
-
- Veteran
- Tänanud: 784 korda
- Tänatud: 110 korda
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ma võin vähem postitadaHapnik kirjutas:Hetkel vähemalt mulle sellist võimalust silma ei jäänud, seega võiks selle juurde keevitada,et saaks teatud kasutaja kas ära blokkida, ignoreerida või mingil muul moel mitte tema postitusi näha. Mõne kasutaja idiootsed tatipritsimised viskavad juba vaikselt üle ning kui need enda silma eest ära koristada saaks, oleks väga viis

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- raitzzzz
- Huviline
- Telefon: viisviiisviisviis7272
- Auto: Golf 2, Passat B6
- Tänanud: 2 korda
Äkki tuleks teema TransportTransportTransport pealkirja muuta, sest otsingust ei tule see välja kui sisestada sõna "transport", kuna tühikuid pole vahel?
- HawkHill
Pealkiri muudetud. Mõistlik ettepanek!raitzzzz kirjutas:Äkki tuleks teema TransportTransportTransport pealkirja muuta, sest otsingust ei tule see välja kui sisestada sõna "transport", kuna tühikuid pole vahel?

-
- Huviline
- Auto: VW Passat B7
- Tänanud: 13 korda
Vingun jälle.
Miks kasutatakse kasutajate e-maili kontosid ilma nende loata?
Lugu järgmine: Ei võtnud ma Sügiskruiisist osa ja antud pildid mind ei huvita, aga millegipärast on Google Drives share-tud sadu Sügiskruiisi pilte minuga, mis mulle absoluutselt huvi ei paku.
Miks kasutatakse kasutajate e-maili kontosid ilma nende loata?
Lugu järgmine: Ei võtnud ma Sügiskruiisist osa ja antud pildid mind ei huvita, aga millegipärast on Google Drives share-tud sadu Sügiskruiisi pilte minuga, mis mulle absoluutselt huvi ei paku.
Tere. Mis oli viga kasutajal kevva, et Temalt moderaatori staatus eemaldati ?
- HawkHill
Soovitaks seda küsida PS-iga kevva käest või siis administraator Argo käest. Ei hakkaks siin avalikult kellegi personaalküsimust lahkama.Mazz kirjutas:Tere. Mis oli viga kasutajal kevva, et Temalt moderaatori staatus eemaldati ?
Lisaks tuleks vahel toimuvaid muudatusi võtta, kui normaalset protsessi mis viib loodetavsti foorumit edasi, mitte kui mingit karistusoperatsiooni.

-
- Huviline
- Auto: g4 variant `05
- Tänanud: 1 kord
Leian, et minu kuulutus alajaotusest Kirbuturg on veidi ülekohtuselt kustutatud viitega panna see Turu alajaotusesse kuigi tegu mitte vw asjadega.
Br.
- HawkHill
Minu viide oli seljuhul osaliselt natuke ebatäpne, kui mitmetel nendel varuosadel pole mingit seost Volkswageniga.Wizard kirjutas:Leian, et minu kuulutus alajaotusest Kirbuturg on veidi ülekohtuselt kustutatud viitega panna see Turu alajaotusesse kuigi tegu mitte vw asjadega.
Tsiteerin siis veelkord foorumi reegleid, kui 2x PS-iga saadetu ei aidanud:
Foorumi eesmärgiks on erineva Volkswageni(edaspidi VW) spetsiifilise informatsiooni jagamine-levitamine huviliste vahel ning ka klubilise tegevuse arendamine ning ka VW omanike suhtluse portaal/keskkond.
Kuna foorum on siiski VW-spetsiifiline, siis näiteks postitused seoses muude erinevate automarkidega ei ole teretulnud.
Kuulutus järgneva sisuga ei kuulu Kirbuturu alla:
Toyota Avensis ilukilbid 15"
hind 20.-
Rehvid conti viking contact 5 195/55/16, 2tk
hind 5 eur tk
Esituli Seat Leon mk2 xenon, 1p1 941 008b
kinnitused katki muidu ok
hind 20.-
AFS modul, 7l6 941329a hind 25.-
Valeo xenon ballast, 4l0 907 391 hind 25.-
Rehvid ja ballast tuleks panna õigesse kohta foorumis ja muude markide VW-ga mitteseonduvad või asendust mittevõimaldavad varuosad, kas vastava automargi foorumisse, Soovi, KB või mujale.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Mina arvan, et kirbuturg võiks ikka olla selles osas puutumatu, et võõra margi jubinaid ikka võiks müüa. Muidu samahästi peaks minema lapsevankreid buduaari müüma minema.
Iseasi on muidugi rehvid mis peaks olema tõesti õiges kohas.
Selles osas peaks siiski minuarvates reeglid üle vaatama.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- HawkHill
Wizard kirjutas:Mille jaoks siis see kirbuturg on?
Põhimõtteliselt võib neutraalse hääletuse teha ja vaatame, kas soovitakse foorumi kasutajate poolt Kirbuturul näha muude autode varuosi. Või mis oleks muud ettepanekud?rako kirjutas:Mina arvan, et kirbuturg võiks ikka olla selles osas puutumatu, et võõra margi jubinaid ikka võiks müüa. Muidu samahästi peaks minema lapsevankreid buduaari müüma minema.
Wizard-il on vana Kuulutuse tekst olemas, niiet soovikorral võib oma asjad foorumis ettenähtud kohtadesse müügile panna aga korralikult vormistades.
(kirbuturu reeglites on muide ka kirjas, et kuulutuste juures peab pilt olema)
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Ma ei poolda nüüd massilist bmw varuosade müümist, aga kui ma leian garaage nurgast bmw tulede lüliti siis ma ei tee selleks eraldi omale bmw klubisse kasutajat. Loodan, et oli loogiline selgitus 
Idee järgi jah ma saaks seda müüa soovis vms kohas. See on jälle samas mitme otsaga asi, siis võib minna seal see kaubitsemine massiliseks. Selle peale ma esimese hooga kohe ei mõelnudki.
Siis pigem vast mitte üldse jah

Idee järgi jah ma saaks seda müüa soovis vms kohas. See on jälle samas mitme otsaga asi, siis võib minna seal see kaubitsemine massiliseks. Selle peale ma esimese hooga kohe ei mõelnudki.
Siis pigem vast mitte üldse jah

- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
No kuulge halloooo, veits üle ei mõtle?
Ntks: Kui keegi mulle kirbuturul Holset HX40 ga vastu jalutab võtan ära küll, mis sellest et tegemist veoka osaga. Kahjuks ma võin siin vist aint unistada,a näitena hea.
Selliste pisiasjadega ei saa olla nii jäigad, räägiks siin siis veel sõbralikust seltskonnast või selle tekkimisest. Haha ha
Ntks: Kui keegi mulle kirbuturul Holset HX40 ga vastu jalutab võtan ära küll, mis sellest et tegemist veoka osaga. Kahjuks ma võin siin vist aint unistada,a näitena hea.
Selliste pisiasjadega ei saa olla nii jäigad, räägiks siin siis veel sõbralikust seltskonnast või selle tekkimisest. Haha ha
Viimati muutis tito, 26 Sept 2013, 13:07, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: g4 variant `05
- Tänanud: 1 kord
Link piltidele oli ju olemas.HawkHill kirjutas: (kirbuturu reeglites on muide ka kirjas, et kuulutuste juures peab pilt olema)
Br.
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
Küsimus selline, et kas varuosade alafoorumis on võimalik samamoodi teha, nagu autode müügi alafoorumis. Nimelt ülimalt hea oleks, kui saaks valida mudeli eraldi sealt. Lõin otsingusse "golf 1","golf I" ja "golf mk1" sisse, ikka loobib metsikult neid mk2 ja mk3 teemasid sisse ja üleüldse on väga raske otsida sealt midagi. 

Seda on muuseas kaalutud, aga sellega on see häda et paljud jupid on ka mudelite vahel kattuvad, kuidas neid kategoriseerida?Siim kirjutas:Küsimus selline, et kas varuosade alafoorumis on võimalik samamoodi teha, nagu autode müügi alafoorumis. Nimelt ülimalt hea oleks, kui saaks valida mudeli eraldi sealt. Lõin otsingusse "golf 1","golf I" ja "golf mk1" sisse, ikka loobib metsikult neid mk2 ja mk3 teemasid sisse ja üleüldse on väga raske otsida sealt midagi.
Kui sul on mõni hea mõte selle koha pealt, anna aga tulla...

Viimati muutis Etzi, 19 Okt 2013, 17:54, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Edit
Põhjus: Edit
Paradiisis on parem kliima, aga põrgus jällegi huvitavam seltskond... ~Mark Twain~
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Aga, kes teab, et on omavahel kattuv see otsib ju niikuinii mõlemad mudelid läbi. Sest olgem ausad kui kliimapump on g4 oma siis enamus ikka paneb ju pealkirja g4 pump ja lisainfos tavaliselt(kui on), et sobib ka näiteks borale.Etzi kirjutas:Seda on muuseas kaalutud, aga sellega on see häda et paljud jupid on ka mudelite vahel kattuvad, kuidas neid kategoriseerida?Siim kirjutas:Küsimus selline, et kas varuosade alafoorumis on võimalik samamoodi teha, nagu autode müügi alafoorumis. Nimelt ülimalt hea oleks, kui saaks valida mudeli eraldi sealt. Lõin otsingusse "golf 1","golf I" ja "golf mk1" sisse, ikka loobib metsikult neid mk2 ja mk3 teemasid sisse ja üleüldse on väga raske otsida sealt midagi.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Häda selles, et vähem teadlik otsib Bora pumpa ja siis jääb see leidmata.golfi_vend kirjutas:Aga, kes teab, et on omavahel kattuv see otsib ju niikuinii mõlemad mudelid läbi. Sest olgem ausad kui kliimapump on g4 oma siis enamus ikka paneb ju pealkirja g4 pump ja lisainfos tavaliselt(kui on), et sobib ka näiteks borale.
eks see elline kaheotsaga vorst ole, ideaalset lahendust siin pole.

Paradiisis on parem kliima, aga põrgus jällegi huvitavam seltskond... ~Mark Twain~
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Nii ta on. Aga ilmselt siis ta paneb ta otsingussegi bora kliimapump ja vastu saab vasteid ei leitud.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
<.< arvan sama.golfi_vend kirjutas:Aga, kes teab, et on omavahel kattuv see otsib ju niikuinii mõlemad mudelid läbi. Sest olgem ausad kui kliimapump on g4 oma siis enamus ikka paneb ju pealkirja g4 pump ja lisainfos tavaliselt(kui on), et sobib ka näiteks borale.Etzi kirjutas:Seda on muuseas kaalutud, aga sellega on see häda et paljud jupid on ka mudelite vahel kattuvad, kuidas neid kategoriseerida?Siim kirjutas:Küsimus selline, et kas varuosade alafoorumis on võimalik samamoodi teha, nagu autode müügi alafoorumis. Nimelt ülimalt hea oleks, kui saaks valida mudeli eraldi sealt. Lõin otsingusse "golf 1","golf I" ja "golf mk1" sisse, ikka loobib metsikult neid mk2 ja mk3 teemasid sisse ja üleüldse on väga raske otsida sealt midagi.
Tere
Ma ei mõista miks ma ei saa tõsta oma vana teemat ega muuta ? kui möödas on pea 1 kuu ?
Ma ei mõista miks ma ei saa tõsta oma vana teemat ega muuta ? kui möödas on pea 1 kuu ?