Golf 3 kütusekulu

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
mõtsamiis
Huviline
Telefon: 53542435
Auto: vw golf 3
Kontakt:

Re: Golf 3 kütusekulu

Lugemata postitus Postitas mõtsamiis »

Lugesin terve teema läbi kuna mul golf 3 1.8 66 kw kütusekulu isegi ökosõit- madalad pöörded, gaasipedaalil muu funktsioon ka kui on-off, ikka kuskil 10. Sain ma õieti aru, et kui küttekulu vähendada tuleb ära vahetada küünlad, ?üünla juhtmed, lambda [VW Bot: "Keel korda!"] üle vaadata. Filtrid kõik vahetatud. Äkki oskab keegi konkreetselt ölda kust alustama peals?? Ette tänades.
Lauri

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

mõtsamiis kirjutas:Sain ma õieti aru, et kui küttekulu vähendada tuleb ära vahetada küünlad, küünla juhtmed, lambda üle vaadata. Filtrid kõik vahetatud.
Kui ülalnimetatud asjad on vanad ja ei toimeta nii nagu peab, siis tuleks nad ära vahetada. Korras asjade vahetamine ei alanda kütusekulu. Keera küünlad maha ja vaata, palju sädevahe on (peaks olema 3-elektroodiga küünlad, eelistatavalt NGK). Kui keskelektrood on juba kolmnurkseks kulunud, tuleks küünlad vahetada. Igasuguste mootori vahelejättude ja ebaühtlase tühikäigu korral tuleks kõrgepinge osa kriitilise pilguga üle vaadata - jagaja kaas, rootor, küünlajuhtmed, süütepool. Lambda tööd oleks mõttekas diagnostikakaabliga kontrollida - lisaks näed ära ka veakoodid ja teiste andurite töö, mis võivad mõjutada kütusekulu.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

mõtsamiis
Huviline
Telefon: 53542435
Auto: vw golf 3
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mõtsamiis »

Veakoodiks lõi paarkuud tagasi samasuguse koodi, mis samamootoriga ventol lõi siis kui pritsung läbi oli, mul ka pritsung tembudab, tahaks ära vahetada aga uuema tüübi pritsungit raske leida... Aga suur tänu abi eest homme vaatan küünlad üle ja viskab lähipäevadel juhtme ka uuesti taha.
Suur tänu abi eest
Lauri

Vasta

Mine “Mootor”