mootor ei tahtnud kuidagi üle 79 kraadi minna. tuleb vist termostaati vahetama hakata.
1.9tdi 81kw käivitusprobleemid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: 1.9tdi 81kw käivitusprobleemid
Sa ikka täna näppima mindud.
mootor ei tahtnud kuidagi üle 79 kraadi minna. tuleb vist termostaati vahetama hakata.
Kui ma nüüd alu olen saanud siis süüde peaks jääma sinna ülemise vahesse?
► Näita Spoilerit
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Sinise ja rohelise vahele. Mitte üle!
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Kõige parem on ülemise joone lähedal (soovitavalt mitte üle) aga kõik mis sinna joonte vahele jääb on samuti normaalne. Süüde sul vaevalt seda jama põhjustab kuna sama mootoriga Passatil oli alla punase joone süüde ja muud ei saanud midagi aru kui talvel tahtis pikka käiamist enne kui käima läks (peale õigeks keeramist käivitus paranes oluliselt).N2kk kirjutas:Sa ikka täna näppima mindud.
Kui ma nüüd alu olen saanud siis süüde peaks jääma sinna ülemise vahesse?► Näita Spoilerit
Viimati muutis J.Aru, 15 Dets 2013, 21:09, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Antud pritsenurk ei tohiks praeguste temp juures veel probleeme tekitada...veel vähem välja suremist.
Diesel Power KEEPS ME GOING
no kui see ei tohiks mõjuda siis on mul küll mõtted otsas... Mis võib veel siis viga olla?
huvitav on see, et päeval kui käisin jamamas autoga jõudsin ma aku tühjaks käiata enne kui käima läks, aga nüüd õhtul ma proovisin ilma eelsüüteta korra ja käima läks kohe.
huvitav on see, et päeval kui käisin jamamas autoga jõudsin ma aku tühjaks käiata enne kui käima läks, aga nüüd õhtul ma proovisin ilma eelsüüteta korra ja käima läks kohe.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Mina kontrolliks ikkagi aju pearelee ära - võtaka korpuse maha ja vaataks kas mõni külmjoode mäda(klemmidest liigutades näed kas jootest loksub).Edasi,kas pumba na filtri vahel läbipaistev voolik st et sa näed füüsiliselt kas küte tagasi vajunud?
Viimati muutis copilot, 15 Dets 2013, 21:45, muudetud 1 kord kokku.
Milline see aju pearelee oli?copilot kirjutas:Mina kontrolliks ikkagi aju pearelee ära - võtaka korpuse maha ja vaataks kas mõni külmjoode mäda(klemmidest liigutades näed kas jootest loksub).Edasi,kas pumba na filtri vahel läbipaistev voolik st et sa näed füüsiliselt kas küte tagasi vajunud?
Ja voolik on originaal must.
-
- Huviline
Siis soovitan panna vahele läbipaistev voolik ja loomulikult pealevoolule. Aga keegi mainis relee nr it 30 passatil ennist...boral/G4 vanakoolikal 109. Võta roolisamba alune armatuuri kate maha...peaks seal olema...vaata mis nr id sul se on. Iseenesest peaks see relee moto välja suretama,kui moto töö ajal välja tõmbad....teised ilmselt ei tohiks seda teha.
Lahti saad torx võtmega(nr ei mäleta), saad vast kohe minna ja vaadata taskulambi valguses...katte eemaldamine Boral võttis vast minuti.
Lahti saad torx võtmega(nr ei mäleta), saad vast kohe minna ja vaadata taskulambi valguses...katte eemaldamine Boral võttis vast minuti.

Viimati muutis copilot, 15 Dets 2013, 22:21, muudetud 1 kord kokku.
Ega sa ei oska peast öeld mis läbimõõduga see voolik on?copilot kirjutas:Siis soovitan panna vahele läbipaistev voolik ja loomulikult pealevoolule. Aga keegi mainis relee nr it 30 passatil ennist...boral/G4 vanakoolikal 109. Võta roolisamba alune armatuuri kate maha...peaks seal olema...vaata mis nr id sul se on. Iseenesest peaks see relee moto välja suretama,kui moto töö ajal välja tõmbad....teised ilmselt ei tohiks seda teha.
Ma homme tegelen sellega kui valgem on siis anna teada mis tulemused on.
No nii... täna siis selline huvitav päev mul...
Naine mõtles täna autoga tiiru teha aga selles plaanis sai ainult üks tühja akuga auto maja ees.
Peale tööd käisin post läbi ja läksin siis voolikut vahetama. Vahetasin igaks juhuks ka selle tagasivoolu klapi ära. Huvitav oli see, et voolikutes mis ma lahti võtsin kütet sees ei olnud, nii et pidi olema mingi leke ju.
Siis üritasin seda releed leida. sellega tekkis probleeme. Nagu ma aru sain siis relee pidi olema rooli all? Rooli all mul ainult sellised:
Sai siis akule voolu antud ja käiatud nii kaua et küte voolikust paistis ilusti aga käima ikka ei läinud.
Väike video ta trikkidest.
Lükkasin kaabli taha ja täna on uus viga juurde tekkinud.
Uurisin vea kohta ja viga võib tulla ecu ühendusest.
Nüüd on juba juhe jumalast koos. Mõtlesin, et kuna täna remondi ajal vihma tibutas siis äkki sai kuskilt midagi märaks mis selle vea võis tekitada?
Naine mõtles täna autoga tiiru teha aga selles plaanis sai ainult üks tühja akuga auto maja ees.
Peale tööd käisin post läbi ja läksin siis voolikut vahetama. Vahetasin igaks juhuks ka selle tagasivoolu klapi ära. Huvitav oli see, et voolikutes mis ma lahti võtsin kütet sees ei olnud, nii et pidi olema mingi leke ju.
Siis üritasin seda releed leida. sellega tekkis probleeme. Nagu ma aru sain siis relee pidi olema rooli all? Rooli all mul ainult sellised:
► Näita Spoilerit
Väike video ta trikkidest.
Lükkasin kaabli taha ja täna on uus viga juurde tekkinud.
► Näita Spoilerit
Nüüd on juba juhe jumalast koos. Mõtlesin, et kuna täna remondi ajal vihma tibutas siis äkki sai kuskilt midagi märaks mis selle vea võis tekitada?
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
See viimane käivitus viitaks nagu küll immole (läheb korra käima ja sureb välja) aga tuluke armatuuris kustub ilusti ära
Kui autodatast vaatasin siis näitab, et sellise mootoriga Passatil on see aju relee aju karbis kapotiall ja üks nendest kolmest releedest (täpset numbrit ei näita). Selle õigsust kahjuks kinnitada ei oska aga kui oleks selle relee viga ei tohiks hetkekski käima minna.

Unustasin mainida jah, et kakkusin selle karbi ka lahti ja kontrollisin tolle relee üle. Tundus igati korras ja number oli vist 109 nagu eelpool mainitud.J.Aru kirjutas:See viimane käivitus viitaks nagu küll immole (läheb korra käima ja sureb välja) aga tuluke armatuuris kustub ilusti äraKui autodatast vaatasin siis näitab, et sellise mootoriga Passatil on see aju relee aju karbis kapotiall ja üks nendest kolmest releedest (täpset numbrit ei näita). Selle õigsust kahjuks kinnitada ei oska aga kui oleks selle relee viga ei tohiks hetkekski käima minna.
Viga otseselt immo oma olla ei saa, sest siis jääks sest mingi märge maha ju. aga ma kahtlustan et viga on kas ecus või mõnu muu elektriline asi. Autol on see passatite tüüp viga küljes ja matt on alt märg, ehk siis vesi tuli ecu karbi alt läbi.
plus veel see, et see immo viga tekkis täna.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Mul selline küss, et, kas kui nüüd käima panna ja pöördeid hoida kõrgemal, kas siis sureb ka välja?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Olen proovind et vajutan gaasi põhja... viskab pöörded üles ja sureb ikka välja.golfi_vend kirjutas:Mul selline küss, et, kas kui nüüd käima panna ja pöördeid hoida kõrgemal, kas siis sureb ka välja?
-
- Huviline
Kas see immo viga tuli nüûd nii,et panid kohe kaabli taha kui käima ei läinud ja eelmistel kordadel siis,kui oled asja uuesti ilusasti tööle saanud?
põhimõtteliselt vist küll jah. Sa mõtled seda et eelmised korrad kadus see viga ära? Kas see mällu ei peaks jääma? Ma mäletan seda kui mul suvel see süüteluku ümber rõngas jamas siis jäi küll mällu.copilot kirjutas:Kas see immo viga tuli nüûd nii,et panid kohe kaabli taha kui käima ei läinud ja eelmistel kordadel siis,kui oled asja uuesti ilusasti tööle saanud?
- J.Aru
- Moderaator
Kas siis jäi immo tuli ka põlema kui see rõngas jamas?N2kk kirjutas:põhimõtteliselt vist küll jah. Sa mõtled seda et eelmised korrad kadus see viga ära? Kas see mällu ei peaks jääma? Ma mäletan seda kui mul suvel see süüteluku ümber rõngas jamas siis jäi küll mällu.copilot kirjutas:Kas see immo viga tuli nüûd nii,et panid kohe kaabli taha kui käima ei läinud ja eelmistel kordadel siis,kui oled asja uuesti ilusasti tööle saanud?
Kui ma õieti mäletan siis ta jäi vilkuma.J.Aru kirjutas:Kas siis jäi immo tuli ka põlema kui see rõngas jamas?N2kk kirjutas:põhimõtteliselt vist küll jah. Sa mõtled seda et eelmised korrad kadus see viga ära? Kas see mällu ei peaks jääma? Ma mäletan seda kui mul suvel see süüteluku ümber rõngas jamas siis jäi küll mällu.copilot kirjutas:Kas see immo viga tuli nüûd nii,et panid kohe kaabli taha kui käima ei läinud ja eelmistel kordadel siis,kui oled asja uuesti ilusasti tööle saanud?
-
- Huviline
Osad veakoodid kustuvad ära,kui vahepeal toimima hakkab v kui süüde välja käib. Endalgi kogetud ESP iseenese välja lülitamisega ja sain veakoodi alles siis,kui jamas...ja veaks siis ussitanud juhe pistiku küljes. Seega sul võib ikkagi selle immoga kuskil kala olla.
Kuid see kütte vooliku tühjenemine...et kas sel ajal kui enam käima ei lähe,voolik ikka täitsa tühi v ainult vaht? Eks nüüd peaksid nägema homme vms kas voolik tühi v mitte...samas see,et käima läheb vb sellest et kuskil torustikus suurem õhumull ja algul läheb käima sest küte, mis pumbas laseb käivituda motol.
Kuid see kütte vooliku tühjenemine...et kas sel ajal kui enam käima ei lähe,voolik ikka täitsa tühi v ainult vaht? Eks nüüd peaksid nägema homme vms kas voolik tühi v mitte...samas see,et käima läheb vb sellest et kuskil torustikus suurem õhumull ja algul läheb käima sest küte, mis pumbas laseb käivituda motol.
Viimati muutis copilot, 16 Dets 2013, 23:35, muudetud 2 korda kokku.
No kui ma täna vahetama hakkasin siis oli täiesti tühi. Nüüd kui läbipaistev voolik küljes siis sai õhu mullid välja käiatud ja ainult puhas küte paistis. eks homme näeb kas on tagasi alla vajunud.copilot kirjutas:Osad veakoodid kustuvad ära,kui vahepeal toimima hakkab v kui süüde välja käib. Endalgi kogetud ESP iseenese välja lülitamisega ja sain veakoodi alles siis,kui jamas...ja veaks siis ussitanud juhe pistiku küljes. Seega sul võib ikkagi selle immoga kuskil kala olla.
Immo kohta siis nii palju, et ma kardan ka et viga kuskil juhtmes peal siis "kellasid". kuna immo tuvastab võtme ja saadab ecule teate edasi aga see ei saa teadet kätte või on lihtsalt lollik läind juba

Ega keegi ei oska öelda milline on immo juhe?

Käisin täna siis kaemas mis olukorras auto on.
Küte püsib nüüd ilusti üleval. Käima ikka ei lähe
Tegin kiire auto-scani. On ilmunud üks viga veel mida ma eelmine kord ei pannud tähele.
Automaatkastil kood 00638. Nagu ma siin kiiruga lugesin siis viga on vesi mis tuleb sisse kuskilt.
Küte püsib nüüd ilusti üleval. Käima ikka ei lähe

Tegin kiire auto-scani. On ilmunud üks viga veel mida ma eelmine kord ei pannud tähele.
► Näita Spoilerit
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Kindel, et autom. kasti viga? Pakub ju, et vb. ka mootori el. ühenduse viga, et äkki siiski aju pull? 

Sa mõtled seda reseti nii öelda?ivohi kirjutas:Kas sa oled viimasel ajal akult mõlemad klemmid eemaldanud ka?
Viimati muutis N2kk, 17 Dets 2013, 23:25, muudetud 1 kord kokku.
Ei no kindel pole midagi. Küsimus ongi et kas võib olla mingi asi mis põhustab sama viga?TiitRE kirjutas:Kindel, et autom. kasti viga? Pakub ju, et vb. ka mootori el. ühenduse viga, et äkki siiski aju pull?