Mootoriks 1.6 monopritsega bensukas, 55kw. Kast on loomulikult manuaal, sest automaati ju sellele mootorile tellida ei saanudki (?).
Elektriline katuseluuk ja tagaklaasisoojendi.
Esialgu arvaks, et suht hästi säilinud isend, aga no mine tea. Alates Saksast toomisest (2005) on olnud ühe pere ja kahe mehe käes. Seest oli väga puhas, pleekimata ja igasugu pisiasjad töötasid. Roostet võib luubiga taga otsida - mulle tundub, et on üle värvitud masin aga vähemalt pole iluliiste üle tuisatud, nagu enamustel. Karpide esimesed otsad on väheke lömmis ja tagant on ka mingid mölgid karpidel peal. Põhi on iseenesest ilus.
Kapotialune oli ka oi kui puhas. Sumpsi ots oli mingi vähe järsem lehter. All R13 plekkvelg ja ilukilp, rehvid väga pastlad lamellid ja veits väikse mõõduga ka. Aga kui juba Saaremaalt sellist autot vaatama sai mindud, siis tuli see loomulikult ka kaasa viia.

Üldilme on viisakas. Kui välja arvata lisatuled, siis täiesti "tuunimata" pill.
Minu plaanid? No kui nüüd päris aus olla, siis tahaks ilmselt nati ilusamaks teha ja edasi müüa. Aga kuniks mu põhiline hobiauto omale täpsema diagnoosi saab, siis kannatab seda ka teha.
Peale hoolduste siis wishlist:
- mingi tummisem rool - TEHTUD
- lisatuled eest ära ja müüki - TEHTUD
- R16 veljed - OLEMAS
- ette ja taha GT tuled - TEHTUD
- coiloverite või madaldusvedrudega veidike maale lähemale
Edasi sõltuvalt kui pikaks ta minu kätte jääb ja kui odavalt need asjad tehtud saan:
- asisem kone kapoti alla
- asisem sisu sisse
- asisem lõpupütt
- mingeid lisasid pookima - elektrilised aknad võiks näiteks olemas olla